Blogolj!

Úzvölgyi agresszió: nyílt levél Gyurcsány Ferencnek


Tudod, Feri az, ami az úzvölgyi temetőnél történt a te felelősséget. Erre te és az elvtársaid adtatok felhatalmazást.

Persze most mondhatod, hogy szerintünk minden rosszról te tehetsz, de most – kivételesen – nem erről van szó. Ez azonban most a te felelősséged és az elvtársaid hibája. Ez december 5. következménye, ez annak a hatása, hogy te és az elvtársaid folyamatosan a határon túli magyarok ellen hergelitek a népet. 

Vállalnod kell a felelőséget azért (is), ami az úzvölgyi katonatemetőnél történt. Erre ugyanis te és az embereid adtatok felhatalmazást. Tudod úgy van az, hogy a magyarokat „bozgornak”, hazátlannak hívják a románok.

Hazátlannak.

Te annak idején és azóta is ezt a jelzőt erősíted bennük és azokban, akik még hisznek neked. Jöhetsz itt mindenféle Európai Egyesült Államokkal, mert más zöldségekkel, de a magyar lelket sem érted. 

Te és a románokkal pezsgőzgető haverjaid vagytok a felelősek azért, ami a magyarokkal történik Erdélyben, Székelyföldön. Te és az elvtársaid erősítették meg a románoknak azt a beteges hitét, hogy a magyarokkal mindent megcsinálhatnak, mert az ottani nemzettársainkkal nem foglalkozik senki. És azzal kampányolsz, hogy nem kell a határon túli magyaroknak szavazati jog, mert mi közük nekik ahhoz, hogy ki vezeti az anyaországot. Gondolom még most sem érted. Ha te lennék a magyar miniszterelnök, vagy valamelyik elvtársad, akkor most sokkal nagyobb bajban lennének az ottani nemzettársaink. Mert te nemhogy magasról teszel rájuk, hanem neked nyűg minden egyes magyar, aki az elcsatolt részen él. 

Szóval ez az egész, ami most ott történik a te és az elvtársaid hibája. Meg kellene követnetek mindenkit, aki most ott él. Akinek végig kellett néznie, hogy a barbárok széttépik a székelykaput és gyalázzák a magyar katonák sírjait. És tudod ez a jéghegy csúcsa. Közben nem tehetik ki a zászlóikat, nem írhatnak ki magyar feliratokat, veszélyben a magyar oktatás. Erre te adtál felhatalmazást, a hazug, gyalázatos kommunikációddal. Gondolom még most sem látod, hogy nem 70 millió románnal kellett volna riogatnod minket, hanem a magyarokat kellett volna megvédened 70 agresszív román idiótától, de neked nem ez számított, hanem a politikai karriered és az, hogy hergeld a magyart a magyar ellen. 

És tudod, a pártod naponta nyolc közleményt ad ki, de most hallgat, mint a szar a fűben. Mert ti ilyenek vagytok. Benneteket zavarnak a magyarok és a székelyek. Ne legyen benned kétség: az érzés kölcsönös. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74076/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-06-08 20:32:45
Igen, az érzés kölcsönös, mert minden tisztességes ember útálattal néz erre a parazitára! És csak nézek ki a fejemből, hogy még mindig van annyi szavazójuk, hogy ez a gazember, és a feleségének nevezett némber itt hangoskodik, vádaskodik, keveri azt a bizonyosat a boszorkánykonyhájában. Arra ugyan hiába várunk, hogy ez a félcédulás valaha valakit megkövet, mert nincs lelkiismerete, és szokásukhoz híven soha semmiért nem vállalnak felelősséget. Legyen az a büntetése, hogy sem ők, sem semmilyen ivadékuk nem léphet Erdély, Székelyföld területére, mert még nemzedékek fogják átkozni a nevét! Soha ne láthassák élőben ezt a gyönyörű vidéket, soha ne legyen részük az ottani magyar testvéreink szívet-lelket melengető vendéglátásában. Isten nem ver bottal, ezek a gátlástalan haramiák is megkapják előbb-utóbb amit érdemelnek! És hulljon fejére minden magyar - és velünk szimpatizáló - átka, kísérje élete végéig, mert nem érdemel mást!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?