Blogolj!

Ökölben a kéz, de most kell nyugodtan lenni – tombol a román rasszizmus


Most kell nagyon nyugodtnak maradni.

Most, amikor román szélsőségesek magyar temetőt gyaláznak. Most, amikor a román csendőrség szerint nem történt semmi. Most amikor a románok tépik a székelykaput. Most, amikor románok gyalázzák és bocskorok tapossák a magyar hősök sírjait. Most, amikor román zászlót lobogtató nacionalista ül a kereszten és ünnepelteti magát a többi temetőgyalázóval. Most, amikor tombol a román rasszizmus. 

Fotó: Gyimesi Skanzen Panzió

Most kell nagyon nyugodtnak maradni.

De most a legnehezebb. Most a legnehezebb nyugodtan figyelni az eseményeket. Most, amikor az embernek ökölbe szorul a keze tehetetlen dühében, mert olyat lát, amit nem volna szabad, olyat ami nem történhetne meg. Most, amikor a székelyek testükkel és a Mi atyánk imádkozásával védik azt, ami az övék, ami a miénk.

Most kell nagyon nyugodtnak maradni.

De most kell elmenni az atyaúristenig is, hogy vége legyen ennek az egésznek, ami Romániában (Ukrajnában, Szerbiában, Szlovákiában) történik. Most kell végetvetni annak, hogy gyalázhassák a magyar emlékeket, alázhassák a magyar embereket a románok (ukránok, szerbek, szlovákok).

Most kell nagyon nyugodtnak maradni.

Most, amikor az EU tanácsának soros elnöke Románia és biztosak lehetünk benne, hogy a nagy politikusok egy szót sem szólnak majd arról, amit a magyaroknak Székelyföldön át kell élniük. Most, amikor a haladó nyugati sajtó minket antiszemitáz, náciz, diktatúráz és a románok felé még csak oda sem biccent, hanem elfordítja a fejét. 

Most kell nagyon nyugodtnak maradni. 

Most, amikor a magyar balliberális politikusok sem kapnak a fejükhöz és nem mondják azt, hogy bocsánat tévedtünk, tényleg nagyon nehéz lehet magyarnak lenni Romániában (Ukrajnában, Szerbiában, Szlovákiában). Most, amikor még mindig van olyan ember, aki megkérdezi, hogy miért kell Pesten olyan kormány, amelyik figyel az elcsatolt részen élő magyarokra. 

Most kell nagyon nyugodtnak maradni.

De most nem lehet. Most ordítani kell. Bele a Junckerek, Weberek, Timmermansok, Ioahannisoknak a fejébe, a szemük közé, hogy eddig tudtunk nyugodtak maradni és nem tovább. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74064/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-07 10:46:29
Hát ezt "intézte" nekünk Trianonban az az aljas, mocskos francia felső vezetés, meg a gazember bűntársai !!!
Gyurcsány, furcsányné, fegyőr, kuncze, kovács lacus, lendvai, botka, karácsony, kálmán olga (igen, mind kisbetűvel, mert ezek a ganék nem érdemelnek mást), és a többi söpredék, liberált, húgyagyú barom !!!!!!!
Tetszik, ugye ?!!!!!!!
Ezért harcoltatok, hogy pusztultatok volna bele az aljas háborúitokba !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?