Blogolj!

Ellenzéki előválasztás: agyhalottak viadala


Olyan ez ez egész előválasztási cécó, mint valami egészen ócska, sokadrangú amerikai vígjáték.

És az a jó az egészben, hogy a szereplők cserélhetőek. Szabadon. Mert ugye a napokban Puzsér Róber lelépett az LMP romjairól, mert ő bizony nem verseng az MSZP és a DK által támogatott emberrel, mert ezek a pártok már neki is hiteltelenek. No, de jött a helyére a Momentumból, a méltán híres Kerpel-Frónius Gábor. Van, aki ezt a nevet nem ismeri?!

Ha van, akkor majd most bepótolhatja. A lila ködből kilépő olimpia pesszimista tavaly simán agyhalottnak nevezte az országot. A miénket. A magyart. A világbajnoki döntő után – amikor sok magyar büszkén gratulált a horvát szomszédnak a második helyhez –, azt írta ez a pernahajder, hogy: 

mennyi gusztustalan rasszista ismerősöm van.

és mennyire agyhalott ez az ország (…)

Erre most mit kellene mondani. Kerpel-Frónius véleménye eddig nem számított, hiszen egy volt a  honfitársaink közül, vagyis szabadon lehetett hülye. No, de most mégis a főváros élére akarja őt küldeni a Momentum, ebben a helyzetben elvárható némi lojalitás a hazával szemben. 

No, de nincs itt semmi gond, mert nemcsak ő, hanem Karácsony Gergely is óriási formában van. A Facebookon vitézkedő ifjú szocialista akkorát vágott bele egy MSZ(m)P-s polgármesterbe, hogy azt bármelyik kormánypárti képviselő megirigyelhette volna. Karigeri posztolt egy index-cikket, aminek az volt a címe, hogy „Beszakadt az aszfalt egy parkoló autó alatt a XIII. kerületben”

És ezt írta fölé ez a politikai Morgó törpe. 

Szégyen, hogy 2019-ben beszakad a föld egy autó alatt a belvárosban. Tarlós Istvánnak 9 éve volt arra, hogy felújítsa Budapest utcáit, de úgy tűnik ennyi idő sem volt elég neki. Amikor főpolgármester leszek, gondoskodni fogok arról, hogy senkinek ne kelljen Budapesten attól félnie, hogy beszakad alatta a föld.

A helyzet az, hogy ilyen már Zuglóban is előfordult, ott is szakadt már be az aszfalt autó alatt, márpedig akkor már Karácsony volt a polgármester. Az utak már csak ilyenek. Néha sajnos beszakadnak – nem szakadhatnának, de megesik. 

Az agyhalottak már csak ilyenek. Szerencse, hogy egyikük sem lesz főpolgármester. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74023/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-07 11:09:58
Erről az előre beharangozott, nagy-nagy vitáról minduntalan eszembe jut a Murphy törvénykönyvének egyik passzusa, mely szerint:
" Ne vitatkozz hülyével, mert még a végén összetévesztenek vele !!!! "
Hát, ennyi, és ennyit fog érni az agyhalottak "összecsapása" is !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?