Blogolj!

A nap, amikor Karácsony Gergelyt leváltotta Kálmán Olga


Akkora sallert kapott Karácsony Gergely, hogy Gyurcsány Ferenc adta a másikat. Eddig azt hitte a kis csacsi, hogy ő a Demokratikus Koalíció főpolgármester-jelöltje.

De mennyire, hogy nem az! Mert ugye jött a DK csodafegyvere, vagyis maga DK, azaz Dobrev Klára és jól felkérte Kálmán Olgát, hogy legyen ő a szocialistákat, az ellenzékben leváltó mozgalom jelöltje.

És itt álljunk meg egy szóra. Mit is mondott Kálmán Olga néhány hete? 

Lenne politikus?

Az speciel nem. Meg is lepődöm, amikor olyanokat olvasok a sajtóban, hogy Kálmán Olga a főpolgármesterségre tör.

Köszönjük, Olgicska. Úgy néz ki mégis van az a helyzet. 

Szóval, Karácsony Gergely a szívéhez kapott, kiment a munkahelye elé, dobott néhány százast a parkolóautómatába, majd remegő hangon belekezdett a videóüzenetébe. Emígyen: 

Azt eddig is tudtam, hogy lesz a DK-nak jelöltje, de azt hittem, hogy én leszek. 

Nem, nem te leszel… 

A helyzet az, hogy a csillagok állása azt mutatja, hogy Karácsony Gergely semmi se lesz. Mert mindenki hülyére veszi… Az LMP-nek nem kell, a Jobbiknak se, a Momentumnak pláne nem. Mert eladta magát és a lelkét a szocialistáknak, akiknek korábban az a Horn Gyula volt az elnöke, aki egyike volt azoknak az igazi kommunistáknak, akikkel nem haverkodik senki. 

Azt hitte ez a szegény ember, hogy mivel a dögrováson lévő szocialisták egy épkézláb jelöltet sem tudnak állítani, majd ő és az egy százalékon álló Párbeszéd lehet a befutó. Tévedett. 

A helyzet különlegessége, hogy Kálmán Olga üti ki a nyeregből, akinek az égvilágon semmi köze nincs a politikához, azt leszámítva, hogy ha kell akkor az MSZP és a DK, ha a helyzet úgy kívánja, akkor a Jobbik érdekeinek megfelelően tudja kérdezni az interjúalanyokat. 

Szóval van Kálmán Olga újságíró, aki nem akar főpolgármester lenni, Puzsér Róbert megmondóember, Karácsony Gergely lúzer és Kerpel-Fronius Gábor, aki szerint a magyarok agyhalottak. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/74047/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-07 11:02:13
A jelek szerint tényleg nem a semmire sem használható, az élősködők - két lábon járó - kategóriájába tartozó hisztis karigeri lesz a dobrev - furcsány klán főpolgármester-jelöltje.
Az meg, hogy mit mondott a "teljesen független, mocskos szájú" kálmán olgica korábban, egyáltalán nem számít, hiszen az emberiség ezen alfajánál alapkövetelmény a mindennapi hazugság.
Náluk az lenne az igazi szenzáció, ha egyszer, - teljesen véletlenül - igazat mondanának !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?