Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Varga Mihály még a DK-hoz is türelmes


Kilenc közleményt adott ki az MTI-ben a Demokratikus(nak nevezett) Koalíció kedden és szerdán. Eltalálták: egyiknek sincs köze a trianoni békediktátumhoz.

Pedig biztos tudják, hogy ez egy olyan nap, amelyiken sorscsapás érte a nemzetet, hiszen amellett, hogy elcsatolták az országunk kétharmadát, június 4-én született Gyurcsány Ferenc is. Csapás, csapás hátán…

No, de a hagyjuk a történelmi csapások párhuzamát.

Mert miközben írták a sületlenségeiket, Varga Mihálynak sem telt eseménytelenül a napja: speciel beadta a költségvetést, ami azért nem egy csip-csup meló… Persze ez utóbbi is felkeltette az ellenzéki gyülevész banda érdeklődését, és tudták, hogy ilyenkor kérdezni kell. 

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc törvénytelen gyermekei – másként: az ápoltak – élőben közvetítették szerda délelőtt, ahogy a szakbizottság meghallgatta Varga Mihály pénzügyminisztert. A DK képviselői kérdezhették is a tárcavezetőt, de vélhetően nem nagyon ismerik a számokat, ezért egy Facebook live közvetítésben szólították fel a rajongóikat, hogy kérdezzenek a minisztertől. 

Varga Mihálynak mindegyikre válaszolnia kell a Költségvetési Bizottság ülésén, amit feltesz neki Varju László, a bizottság elnöke. Ha van még kérdésetek, írjátok meg kommentben és Varju László megkérdezi.

Varga Mihály nemcsak kiváló pénzügyminiszter, hanem végtelenül türelmes ember is. A nyugdíjakra és a különböző EU-s pénzekkel kapcsolatos felvetésekre is válaszolt, pedig nem tartozott is. Húsz percig tartott ez a sajátos élő. 

Aztán elcsatolták. Bocsánat elkapcsolták… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73998/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-07 11:32:52
Hát, ahhoz pedig végtelen türelem, és kötélidegek kellenek, hogy a Debil Kretének pártjának - különösen annak vezetőinek - bármit is elmagyarázzon az ember !!!!
Azt is mondhatnám, hogy teljesen felesleges kísérlet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?