Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

A Jobbik és a szavazók más világban élnek


Nem az a lényeg, hogy a Jakab Péter nevű bohóc lesz a Jobbik parlamenti frakcióvezetője, hanem ahogy ezt a törpepárt tálalta.

A kis cukik – inkább kicsik, mint cukik – azt írták a közelményükben, hogy 

A Jobbik megértette, mit üzentek az otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség. Országos Elnökségünk meggyőződése, hogy Jakab Péter személyében Orbán Viktor méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben, aki hitelesen és hatékonyan tud szembeszegülni a miniszterelnökkel a parlamenti patkóban. Vezetésével a Jobbik Országgyűlési Képviselőcsoportja is újult erővel és lélekkel vághat neki a parlamenti munkának.

Ez a Jakab Péter, ez egy nagy huncut. Már csak azért is, mert ő ugye szóvivőként is funckionál a hatszázalékos pártban, vagyis van némi köze a kommunikációhoz. És azt tudták írni, hogy a Jobbik megértette az otthon maradt támogatóit.

Fordítva ülnek a lovon ezek a kis csibészek, ugyanis nem azokat kell megérteni, akik nem mentek el szavazni, hanem azokat, akik voksoltak. Ők választástechnikailag fontosabbak tűnnek. Ráadásul velük könnyebben is találhatna hangot az egykori szélsőjobb, hiszen lényegében már alig van szavazójuk, vagyis könnyebben menne velük a párbeszéd. 

Az identitását veszítő, Gyurcsány Ferenccel, Tóth Beralannal, meg a lényegében már nem létező LMP-vel is kacérkodó hatszázalékos néppárt valószínűleg végleg elveszett. Ősszel kap az önkormányzati választáson egy újabb gyomrost, jöhet majd az új irány, mégpedig az, amit az új barát, a liberális LMP mutat. 

Az utolsó kapcsolja le a villanyt… 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73851/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-06-03 13:20:01
Ezek a szedett-vedett un. baloldali gittegyletek - és persze legfőképpen a vezetőik - még a mai napig nem jöttek rá, hogy ezzel a simlis, aljas, mocskos pofázásukkal nem mennek semmire a FIDESZ, a kormány, és Orbán Viktor miniszterelnök úrral szemben sem. Erre már tényleg nem vevők a normálisan (úgy értem a nem "hótkommunista" módon) gondolkodó emberek.
Talán hasznosabb lenne - több évtizedes kihagyás után - nekifogni dolgozni, a handabandázás helyett reális képet festeni, megvalósítható elképzeléseket a választópolgárok elé tárni. Hátha annak volna valami értelme is.
Válaszolok
kata 2019-06-02 21:20:52
Hallottam 27-én miket hordott össze a Parlamentben ez a pökhendi senkiházi. A 6,44%-ot összeszedett törpepárt képviselőjeként még mindig a szokásos stílusában hőbörgött. Hogy visszaveszik a kis - és nagyvárosokat, a falvakat a Fidesztől. Álmodik a nyomor! Úgy látszik ezek sem tanultak bangóné bukásából, nem érik fel ésszel,hogy nem a szájkarate kell a választóknak. Még hogy méltó ellenfél! Hiába van diplomája, ez egy bárdolatlan ősbunkó, akin túl nagy a mellény,és túlteng az egója. Majd ősszel meglátjuk,hogy elérik - e egyáltalán a parlamenti küszöböt, mert ha még nem vették volna észre, ezt a stílust már a választók sem díjazzák. Még véletlenül sem vállalják a felelősséget, okolnak mindenkit, de a saját szemükben a szálkát nem látják meg. Ne lepődjenek meg, ha ősszel óriási bukta vár rájuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?