Blogolj!

A rommá vertek öröme…


Úgy tűnik az ellenzéki kommunikációból, hogy egyetlen dolgot nem vesznek észre: a Fidesz-KDNP pártszövetség agyonvert mindenkit a vasárnapi választáson.

Szép a DK négy és a Momentum két mandátuma, de azért álljunk már meg egy pillanatra! A Fidesz-KDNP-nek az előző ciklusban 12, a következőben meg 13 helye lesz az EP-ben. A 21 magyar székből 13-at elvisz a kormánypárt, nyolcon osztozik a maradék. Tehát: a Fidesz-KDNP erősödtt, az ellenzék – némi jó indulattal – nem gyengült, csak cserélődtek a fejek. 

Nyilán azon kuncognak az ellenzékiek a bajszuk alatt – különösen Dobrev Klára –, hogy a ZOrbán Viktor nem szerzett kétharmadot és ez szerintük rém ciki. Fordítsuk le: azért kárognak, mert csak rommá lettek verve és nem sz.rrá… Érdekes gondolatmenet. 

Kedvenc önjelölt politikai elemzőm, a washingtoni utazások pápja Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi betyár mindenesetre mondott egy jót (figyeljünk minden szóra):

Gyurcsánynénak leváltotta Gyurcsányt, sikerült neki az, ami Orbán Viktornak sem sikerült kilenc év alatt, eltüntetni a közéletből Gyurcsány Ferencet. 

Ez akkora baromság, hogy legszívesebben százszor írnám le. Eleve Márki-Zay szorulni fog a „Gyurcsányné” miatt, hiszen az Feri anyukájának a neve – mondta Dobrev. Amúgy meg éppen kilenc éve annak, hogy Orbán úgy legyőzte Gyurcsányékat, mint a szél. Aztán 2014-ben is. Majd 2018-ban is. 

A tények ugye…

A lényeg, hogy úgy tűnik az ellenzék másik bajnokságban játszik és nem veszi figyelmbe a Fideszt. A második hely már elsővel ér fel nekik. Ez a rommá vertek öröme.  

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73577/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Grimmbusz válasza: kata bejegyzésére 2019-05-28 08:20:09
Az NVI szerint nem fogja befolyásolni az eredményt jelentősen. Pedig okozna néhány vicces pillanatot, amikor a Fidesznek összecsorog a 14. mandátum és visszahallgatjuk, a "zorbánbukottnincskétharmada" megnyilvánulásokat.
Válaszolok
kata 2019-05-27 20:54:52
A külképviseleteken és a levélben szavazóktól nem jöhet még legalább egy mandátum? Mert azok feldolgozása még nem ért véget.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-05-27 12:50:37
Nyilván savanyú a szőlő a liberáltaknak, de talán normálisan kellene dolgozni, viselkedni, meghallgatni az emberek véleményét, és valamiféle elképzelést a választópolgárok elé tárni. Na, ezek egyike sem megy, azért is vannak ott, ahol éppen most dagonyáznak a magyar politikai palettán.
Csak egy rövid visszatekintés a JOBBIK (vagy már inkább BALLIK) elmúlt időszakban üvöltött kommunikációjából:
" Mi vagyunk a kormányváltó többség !!!! " >>>>> harsogták a nagyokosok >>>>> eredmény: 6,5 % !!!!!!!!
Még egy szót erről a hódmezővásárhelyi majomról (kunhalmiul: malyomról):
Én többször is elolvastam azt a "veretes szöveget", amit ez hibbant agyú nyilatkozott. Őfőméltósága hozta a megszokott formáját, ugyanis annak a mondatnak egyáltalán nincs értelme. Ám, legalább beleillik a többi liberált által képviselt "én tudsz elég nagyon magyarul írás, meg asztán olvazsni" típusú kommunikációs baromságba.
Ennyit tudnak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?