Blogolj!

Mindnyájunknak el kell menni!

Pintér M. Lajos

A bevándorlás kérdéséről ugyanis csak egyszer dönthetünk. Május 26-án gyermekeink, unokáink jövője a tét. Jó helyre a keresztet!

A jövőnket akarják. Ma kell őket megállítanunk. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Néhány perc, na jó, legfeljebb egy óra a következő évtizedekért! Gyermekeink, unokáink jövőjéért, biztonságáért, a magyar és keresztény Magyarországért, az európai Európáért.

Sorsdöntő EP-választást tartanak ma hazánkban. Mint megírtuk, rosszul kezdődött a mérkőzés, úgy tűnik, Hollandiában vezetést szereztek a bevándorláspártiak. Európa, legalábbis annak balliberális, migránsbetelepítő fele ma ismét a magyarok nyilaitól retteg. És milyen jól teszi! Ha elegen leszünk most vasárnap, akik szavazatunkkal támogatjuk Orbán Viktor az egész kontinens számára irányadó bevándorlásellenes csomagját, hangos és határozott üzenetet küldhetünk Brüsszelnek. Erős, markáns felhatalmazással küldhetjük a miniszterelnököt az eljövendő kőkemény politikai csatákba. Akkor, de csak akkor!

Megüzenhetjük, hogy nem kérünk a lakosságcseréből, a szavazócseréből. Mert az erős nemzetállamok európai Európájában, a magyar és keresztény Magyarországban hiszünk.

Mert a világ semmilyen kincséért sem adjuk fel nyelvünket, kultúránkat, hagyományainkat, identitásunkat. Mert magyarul akarunk szeretni és gyűlölni, sírni és vigadni, énekelni, verselni, imádkozni, olimpiai aranyakat nyerni, tudományt csinálni és utódokat nevelni. Mert továbbra is templomokba akarunk járni, nem mecsetekbe. Mert magyar gyermekekkel építenénk magyar jövőt, nem idegen kultúrájú bevándorlókkal. Mert számunkra Magyarországnál, magyarságunknál, a magyar nyelvünknél és kultúránknál nincs, mi csodálatosabb.

Most ez a tét. Nem kicsi, óriási. A liberális világmaffia, a Soros-hálózat, a bevándorláspárti elit, a brüsszeli bábbürokrácia (kinek hogy „tetszik”) a jövőnket akarja. Bevándorlókontinenssé züllesztené földrészünket. Politikai és gazdasági érdekektől motiválva kevert népességű és identitású masszává formálná a vén Európát, könnyen befolyásolható szavazóvá, egyszerűen irányítható agyatlan fogyasztóvá züllesztené ma még nyomokban büszke és öntudatos közösségét.

A bevándorlás kérdéséről csak egyszer dönthetünk. Most jött el az a pillanat.

Ha azt akarjuk, hogy gyermekeink és unokáink ugyanolyan kulturális, vallási és identitásbeli környezetben nőjenek fel, mint mi, ha azt akarjuk, hogy magyar Magyarországba szerelmesedhessenek bele, és európai Európát ismerhessenek meg, akkor rá kell szánnunk azt a néhány percet, na jó, legfeljebb egy órát. Ki kell kászálódni a fotelból, és jó helyre az ikszet. Még inkább: a keresztet! A következő évtizedekért. A jövőnkért.

Mindnyájunknak el kell menni!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73530/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,Brüsszel,EP-választás,eu,Európa,migráció,migráns,Orbán Viktor,Soros
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?