Blogolj!

EP-választás: 1–0 oda…


Eddig is tudtuk, hogy a legfontosabb EP-választás kellős közepén vagyunk, de most arcul is csapott minket a jövő történelme.

Az új szavazók Zákány mellett 2015-ben (Fotó: MTI)

A közvéleménykutatások szerint Hollandiában Frans Timmermans oldala nyert, vagyis a bevándorláspárti erők győztek. 1–0 oda… Hogy történhetett ez? 

Egyszerű. Egyrészt Hollandiáról beszélünk, a világ egyik legliberálisabb államáról, ahova három dolog miatt mennek a kirándulók. Amszterdamba legálisan füvet szívni, a mezőkre tulipánt nézni, esetleg az Ajax meccsére. Amúgy meg nem is csak átmenetileg bandukolnak oda a népek, hanem migrációs céllal is. Tele vannak afrikai felmenőkkel rendelkező bevándorlókkal, akiknek jelentős része már szavazhatott is. Naná, hogy azokra az erőkre, amelyek nem akarják megoldani az illegális bevándorlás kérdéseit. 

És erről, vagyis a hatalomról szól ez az egész. 

Beengednének mindenkit mindenhonnan, akik aztán majd az ikszet a nevük mellé teszik a szavazólapon. Szavazócsere. A maroknyi holland, belga, német, vagy éppen francia vélhetően nem nagyon támogatná, hogy muszlimokkal töltsék fel az országukat, nem is szavaznának Merkelre, vagy Macronra, de jön az új nép és garantálható a liberális erők parlamenti többsége. 

A hollandok már elvesztek. Sőt Európa egész nyugati és északi fele bajban van, a déliekben a V4-ekben és a keletiekben bízhat a kontinens. 

Nagy meccs ez, aminek mifelénk is vannak csapatai. Hazai pályán nem veszíthetünk. A jövő a tét, ami hamarosan történelem lesz, csak most jelennek hívják. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73506/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-26 10:29:38
Nem is tudom, hogy miért jutott eszembe az egykori MSZ(M)P pártvezér, - első és utolsó kovács lászló (csupa kisbetű!!!!) - örökbecsű mondata:
" Nem közvélemény kutatást kell nyerni, hanem választást. " Ebben az egyben speciel igaza volt !!!!!!!
Az említetteken kívül lehet még további két aspektusa ennek a holland előzetes tájékoztatásnak:

1.) A soros-csicskák utasításaihoz igazodva iránymutatást kellett adniuk az amúgy is meghibbant nyugatnak !!!!
2.) Szimplán hazudtak az előzetes közvélemény-kutatási adatok nyilvánosságra hozatalakor, és a tényleges végeredménynek aztán semmi köze nem lesz az eddig leközöltekhez.
Viszont a nyugati médiára olyannyira jellemző félretájékoztatáshoz kiváló lehet a szöveg !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?