Blogolj!

Márki-Zay Péter „állítólag, sőt meglehetősen köztudottan” büdös


Szegény Márki-Zay Péter keveri a szezont a fazonnal… A hódmezővásárhelyi hobbi polgármester mindenképpen szükségesnek érezte beszálljon a nagy ellenzéki „melegezésbe”, amelynek ugye eddig az alábbi transzparens volt a mélypontja. 

Ez ellen nem kelt ki az Egyesült Államokban turistáskodó politikai egoista, ellenben azt fontosnak tartotta kijelenteni videóüzenetében, hogy 

a Fidesz egyébként számos nagyon komoly pozícióban lévő ember esetében a saját soraiban állítólag éppen homoszexuálisokat is tartalmaz. De én tudok olyan iskolaigazgatót, tudok olyan oktatási vezetőt, tudok olyan nagyon magas pozícióban lévő fideszes politikust, akikről meglehetősen köztudott, hogy ők homoszexuálisok.

Azt a mindenit neki! Nézzük a kulcsszót: ÁLLÍTÓLAG. De mondjuk a MEGLEHETŐSEN KÖTUDOTT formula is zseniális. Vagyis ez a kis közéleti csibész pletykákra alapoz. Mert ugye az állítólag azt jelenti, hogy a vásárhelyi pernahajder már hallott valakiről valamit, a meglehetősen köztudott pedig annyit tesz, hogy már többektől is megkapta valakivel kapcsolatban az információt. 

A helyzet az, hogy az állítólagtól és a meglehetősen köztudottól még senki sem meleg, de még csak nem is rossz ember. Sőt – és most kapaszkodjanak bele alaposan az okos telefonba, vagy a számítógépbe – azok sem rossz emberek, akik a Budapest Pride nevű rémrendezvényen vonaglanak. Ellenben – fogalmazzunk finoman – szokatlan a viselkedésük. Ettől még nem dobálnak repülőt, nem játszanak kézigránáttal és még csak nem is köpnek a sarokba, csak valahogy másként vannak bekötve. 

No, de a Márki-Zay féle műkedvelőknek mindenbe bele kell szólniuk és valahogy ez amolyan sajátosság, hogy ezekben az esetekben irgalmatlan nagy baromságokat is kell mondani. Mit ne mondjak, ezt MZP tökéletesre fejlesztette. Ez az amúgy önmagát vallásosként azonosító polgármester egy mondatot biztosan nem olvasott el a Bibliából. 

Magadtól mondod ezt, vagy mások mondták neked rólam? (János 18:34)

A vásárhelyi rajzfilmfigura természetesen Kövér Lászlónak akart visszavágni, mert a házelnök ugye annyit mondott, hogy azok a meleg párok, akik gyermekeket akarnak örökbefogadni, azok élvezeti cikként tekintenek a gyerekekre. Ez meg aztán jól felbőszítette a liberálisokat. Ebből született a fenti transzparens és jött ki MZP-ből az, hogy melegnek titulált fideszes vezetőket, iskolaigazgatókat, oktatási vezetőket. 

Állítólag, sőt meglehetősen köztudott, hogy van olyan jelenlegi hódmezővásárhelyi polgármester, aki büdös, mert nem szeret fürdeni. 

Hát, akkor erről ennyit. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73122/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-20 18:17:36
Én meg állítólag, és meglehetősen köztudottan azt hallottam, hogy ez a nyim-nyam zay hülye (kunhalmiul: hüje) !
Lehet, hogy ez igaz is ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?