Blogolj!

Álláspontunk Kövér-ügyben: önmegvalósítók kíméljenek!


A deviáns balliberálisok válogatott átkokat szórnak az Országgyűlés elnökére, aki pedig csak kimondta, amit az Alaptörvény rögzít. Meg amit a nemzeti-keresztény értékrend, erkölcs, valamint a józan ész diktál!

Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.”

Mindezt Magyarország Alaptörvényének L) cikke rögzíti, tökéletesen összefoglalva mindazt, milyen alapokra épült évszázadok során a keresztény kultúrkör táptalaján szárba szökkent, a nemzeti gyökerekbe kapaszkodó büszke és magyar Magyarország. Egyúttal utat is mutat, hogyan maradhatunk meg magyaroknak a globalizált világban, hogyan őrizhetjük meg identitásunkat a világkormányzásra törő, a nemzetek és nemek nélküli masszán uralkodni akaró liberális mainstream maffia szorításában.

Mindezt annak kapcsán tartottuk fontosnak megjegyezni, hogy Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét – stílszerűen – nemtelen támadások érik a gyökértelen balliberális propagandamédia részéről. Támad a pitbullsajtó, melynek debilliberális bibliája túlhajszoltan, túlterjeszkedően értelmezi például az egyén, az individuum szabadságát a közösség érdekeivel szemben, valamint a mindenféle (így szexuális) másság jogait a hagyományos családmodell rovására. A szivárványos multikulti fiainak, lányainak, harmadik és ki tudja, hányadik nemű egyéneinek fáj, ami normális, ami konzervatív, ami öröktől való és teremtett.

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni”

– fogalmazott Kövér László arról a követelésről, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

Ezért akarják éppen keresztre feszíteni a haladók és felvilágosultak. Pedig

a házelnök csak kimondta, amit a nemzeti-keresztény-polgári közösség, a magyar nemzet csendes, dolgos, tisztességes, becsületes, közösséget alkotó és építő többség is vall és képvisel. És amit – lásd fentebb – egész Európa számára példamutatóan rögzít az Alaptörvényünk.

A Blogstar pedig ezúton rögzíti: maximálisan kiáll Kövér László mellett, és egyetért szavaival, elveivel. Mi is büszkén vállaljuk értékrendünket, mert hiszünk benne: az igazi házasság egy férfi és egy nő között köttethet. Az igazi család egy (férfi) édesapa és egy (női) édesanya szoros testi-lelki szövetsége, megkoronázva az utódokkal, a gyermekekkel.

Kiállunk a gyermekek mellett is, kiknek egészséges fejlődéséhez ilyen famíliára van szükség. Avagy joguk van egy anyához meg egy apához.

Minden más szemfényvesztés, hazugság, a magyar és keresztény jövő kigúnyolása. A legféltettebb kincseinkkel való bűnös kísérletezés.

Önmegvalósítók, kíméljetek! Nem engedjük hozzátok a gyermekeket.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/73056/pics/lead_800x600.jpg
család,családpolitika,gyermek,házasság,homoszexualitás,Kövér László,örökbefogadás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-18 15:34:38
A balliberális oldalon józan, következetes, normális gondolkodást, cselekedeteket keresni merő időpocsékolás.
Milliószámra ontják a marhaságaikat, a legegyszerűbb megoldás szerintem az, ha - lehetőség szerint - teljes mértékben figyelmen kívül hagyjuk az ökörségeiket.
Ez persze nem jelentheti azt, hogy soha, semmikor ne szólaljunk meg !!!!
Ha az ő általuk annyira erőszakolt homoszexualitás szerint élnének a normális (úgy értem: a nem liberált) emberek, akkor már régen kihalt volna az emberiség.
Még egyszer: otthon a négy fal között mindenki úgy éli a nyomorult életét, ahogyan csak akarja, de ez a liberáltak által erőltetett mantra már visszataszító, sőt egyenesen ocsmány !!!!!!!!
És igaza van a cikkírónak: A GYERMEKEINKET NEM ADJUK AZ ŐRÜLTEK KEZÉBE !!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?