Blogolj!

Kövér László igazsága: a gyerek nem lehet élvezeti cikk!


A balliberális sajtó igyekszik kiforgatni Kövér László szavait. Mi meg szépen forgassuk vissza, küzdjünk meg a szövegértés nehézségeivel.

Az index.hu idézi a házelnököt, nézzük mit ragadott ki a zuglói fórumon elhangzottakból a portál:

Mélységesen elítélem a papi pedofíliát, a legundorítóbb bűnök egyikének tartom! Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni. Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

No és már csapott is lefelé a haladó sajtó Kövér Lászlóra, aki a magyar politikai élet egyik olyan – kevés – szereplője, aki tudja mit akar mondani és nem is szokott köntörfalazni. Egyszerűsítsük a ballib véleményt: Kövér László szerint a melegeket éppen annyira kell elítélni, mint a pedofilokat. 

Örökbefogadást követelő melegek = pedofilok

– írja az index. 

Csakhogy Kövér László baromira nem ezt mondta, az más kérdés, hogy van akinek eddig terjed a szövegértése, vagyis a mondatokból azt érti, amit akar, nem pedig azt, ami elhangzott. Ellenben, ha megnézzük, akkor Kövér László elítélte a pedofíliát, a legundorítóbb bűnnek nevezte. A melegekkel kapcsolatban viszont nem tett ilyet, nem mondott ítéletet. 

Ja, hogy azt nem tartja normálisnak, hogy két azonos nemű ember azt gondolja magáról, hogy olyannyira családként akarnak élni, hogy más gyerekét neveli? Ezen azért olyan nagyon nem kellene csodálkozni, mert az úgy van, hogy egy családban van egy nő, egy férfi és szerencsés esetben néhány saját gyermek. 

Vak, aki nem látja a divathullámot, amelynek az a legvisszafogottabb megnyilvánulása, hogy egy meleg pár gyereket akar nevelni, mutatva a lurkónak a homoszexuális példát? Van… Akár azt is normálisnak tarthatja, hogy van az anya, aki férfi és van az apa, aki meg nő akar lenni. Hallottunk már ilyet, de tudjuk, hogy ez nem normális dolog. Szórakoznak a gyerekekkel, valóban tárgynak tekintik őket, divatnak veszik a nevelésüket, mert az olyan trendi. Meleg párnak gyermeket örökbefogadni nem más mint önzés. A legsötétebb fajtából. Ugyanis a gyerek nem születne meleg pár mellé, ezt ugye azért tudjuk. 

Amúgy, csak halkan jegyezzük meg: Kövér László olyan sallereket szokott kapni a meleg közösségtől, mint a huzat. Emlékezhetünk még arra, amikor rózsaszín egyenruhában vonuló Kövér Lászlónak mutatott be. Az nem fájt az indexnek. Se. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72978/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?