Blogolj!

Spejbl és Hurvinek Washingtonban


Miközben Orbán Viktor Donald Trumppal találkozott, Márki-Zay Péter és Kész Zoltán szétnézett az amerikai külügyminisztériumban.

A két látogatásnak természetesen semmi köze egymáshoz és csak véletlen egybeesés, hogy éppen egy napra esett a kettő. A helyzet persze az, hogy miközben a magyar miniszterelnök a világ vezető hatalmának elnökével tárgyalt, addig arról semmit sem tudunk, hogy a hódmezővásárhelyi műkedvelő és kispajtása kivel futott össze a külügyben. 

Mert ezt azért igyekeznek mélyen elhallgatni. Simán lehet, hogy MZP egy régi kollégája, aki korábban szintén porszívókkal kereskedett az USA-ban, jelenleg a minisztériumban takarít és ő hívta be a két havert. Persze az is lehet, hogy a magyar politikai periféria Spejblje és Hurvinekje egyenesen a büfésbe futott bele, aki annak idején szállást airbnb-s keretek között Márki-Zaynak. Azt valahogy kevéssé érzi az ember valószínűnek, hogy valami komoly ember fogadta a kétbalkezeseket. 

Mindenesetre az is egészen furcsa, hogy a Lolka és Bolka egy belépőkártyát viselnek a zakón. Annak idején egyetlen magyar politikuson sem lehetett ilyet látni, aki az amerikai külügy vendége volt. Ez amolyan ügyfélkártyának tűnik, amilyet John is szokott kapni, amikor ügyet intéz. 

Persze a lényeg az, hogy a két jómadár elmondta a külügyben – tényleg lehet, hogy a büfében egy americano mellett – a szokásos mantrát. Hogy ugye, Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, meg az egész nemzetnek Nyugaton a helye, a kínaiak meg az oroszok rémesek és amúgy is kiharcoljuk a szabadságot, ahogy szoktuk. 

Ez mind szép és jó! De ki volt az a szegény amerikai hivatalnok, aki ezt meghallgatta? Sosem derül ki… 

Jártak egy folyosón. Az biztos

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72871/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Zelen Tomas 2019-05-15 01:58:19
M.Z.Per X azt nyilatkozta, hogy márpedig őt arról kérdezte a Nagy Titkos Magasrangú, hogy Orbán nem szokott-e szerződéseket szegni. Engem meg Veszprémben épp tegnap a kínai külügyminiszter hívott fel, hogy Orbán a krumplilevesébe tesz-é tejfelt? Merthogy ugyebár olyan, hogy CIA nem is létezik; annó (lásd Wikileaks-botrány) nyilván Merkel mama lehallgatását is egy takarítónéni-hacker követte el... Hogy ez az Ellenzéki Paramessiás ennyire egysejtű, azt nem gondoltam.
Válaszolok
kata 2019-05-14 20:28:58
Ennek a szerencsétlennek sikerült megint hülyét csinálni magából! Nem volt egy ember sem aki melléjük állt
volna fotózkodni. Csak áll ott az üres folyosón ez a két rakás szerencsétlenség. Fiúk, ezért nem kellett volna
olyan messzire szaladni! Egyébként jól tették,legalább az országnak van megint jó oka derülni ezeken a gyász-
vitézeken. Még pár kósza akció a ballibsi oldalról,és egész vidáman fog telni az idő 26-ig.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-05-14 10:39:53
Véleményem szerint ember nincs Amerikában, - talán a világon sem - aki szóba áll ezzel a két, szellemileg lepukkadt idétlennel.
Azt ők sem gondolhatták komolyan, hogy bárki kíváncsi a hülyeségükre (kunhalmiul: hüjeségükre) !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?