Blogolj!

A magyar kisbabák veszélyesebbek a muszlim bevándorlóknál!


Hát ezt is megéltük. A liberális európai elit komolyan elkezdett rettegni a magyar csecsemőktől. Valószínűleg attól félnek, hogy a túl sok európai gyerkőc eleszi a kedves migránsok elől a kenyeret.

Fotó: Pixabay

Értem én a viccet, de nem szeretem. Márpedig a brüsszeliek most olyasfajta tréfát űznek velünk, ami átlépi a jó ízlés határait. A felvilágosult Európai Bizottság prominensei szerint a július elsejétől igényelhető magyar babaváró támogatás uniós versenyjogot sért. Na, ezt rágjuk meg most alaposan, mielőtt lenyeljük, mert nem egy könnyű falat.

A babaváró támogatás tulajdonképpen egy tízmillió forintos hitel, amely tényleg nagy segítséget nyújthat a fiatal magyar párok közös életkezdéséhez, sőt, ha az említett párok úgy döntenek, hogy családot is alapítanának, ne adj Isten olyan eretnekségre vállalkoznának, hogy két-három gyereket is vállalnának, akkor az említett összeget részben, vagy teljes egészében nem kellene visszafizetniük. Csúnya, gonosz magyar állam, hát hogy merészel ilyen segítséget nyújtani nemzete lányainak és fiainak?

A Magyar Nemzet úgy tudja, az Európai Bizottságnak elsősorban a százszázalékos állami támogatási szinttel van baja, illetve az is csípi a szemüket, hogy szerintük a támogatás bevezetésével bizonyos bankok majd jogosulatlan versenyelőnyhöz jutnak majd azzal, hogy részt vesznek a programban. Nos, ez nettó marhaság. Marhaság, mert az EB által beképzelt problémák nem is léteznek. Miért?

Egyrészt azért, mert a programban minden piaci szereplő részt vehet, másrészt azért, mert a bankok lefelé eltérhetnek a maximális kamattól, így pedig máris megnyílik a verseny lehetősége. Akkor mégis hogyan sértene a program bármilyen versenyjogot? Márpedig az Európai Bizottság erre hivatkozva szabatná át a komplett konstrukciót, de ez sokkal inkább szól a gyermekvállalást támogató programnak, mint magának a konstrukciónak. Ezt támasztja alá az is, hogy érdekes módon korábban sem a csokkal, sem a csokhitellel nem volt problémájuk, pedig mindkettőt a bankrendszeren keresztül folyósítják, ám itt mégis valamiért gondot okozna ez.

Nincs mese, ki kell mondanunk: az EU maga alá rottyantott a magyar csecsemők egyre csak gyarapodó hadától. Más ésszerű magyarázat egészen egyszerűen nincsen arra, hogy kifogásolják a babaváró program konstrukcióját. De én ezt megértem, hiszen a magyar kisbabák tényleg köztudottan veszélyesek. Olyannyira, hogy a világra jövetelüket is kell akadályozni. Akár ilyen-olyan mondvacsinált ürüggyel is. Nehogy már a végén ők egyék el az európai búzából készült európai kenyeret a cseppet sem európai bevándorlók elől...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72760/pics/lead_800x600.jpg
babaváró hitel,család,családpolitika,Európai Unió
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-05-12 19:56:41
Szerintem érzik,hogy lehullóban a csillaguk,és még az utolsó pillanatban szeretnének keresztbe tenni.
Másrészt lehet belegondoltak,hogy változik a helyzet,ők mennek a süllyesztőbe,és országaik nyakán ott
az a milliónyi ingyenélő,akiket el kell tartani.Nálunk pedig születnek a tündéri kisbabák,mert olyan kor-
mányunk van,aki a magyar családok boldogulását tartja szem előtt.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-05-12 10:29:16
Mi a jó édesanyjuk büdös 3,14csája közük van ezeknek az ökröknek ahhoz, hogy a magyar kormány, a saját - illetve az ország - költségvetése terhére hogyan, miképpen, mikor, és hol támogatja a magyar családokat ?!
A költségvetés - hála az Orbán kormány helyes gazdasági tevékenységének köszönhetően - szerencsére lehetővé teszi a támogatások kifizetését, és a támogatások hosszú távon való fenntartását. Ez a lényeg !!!
Mindenki másnak, röviden: KUSS, EBBEN AZ ÜGYBEN IS !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?