Blogolj!

Patkány-gate: még a magyarázkodás közben is hazudnak


Úgy próbálják mentegetni az MSZP-sek Bangónét a patkányozás után, hogy régebbi idézeteket vesznek elő. A kamu oldalakról… 

Eleve gáz azzal mentegetni valakit, hogy elkezdjük az ellenfeléről állítani: az sem jobb. Például ugye az milyen gáz lenne, ha azt írnánk, hogy nem baj, ha most tisztességtelen egy vezető, mert Gyurcsány is az volt… Relativizálás. Nem vezet sehova.

Most, hogy Bangóné körül nem csillapodnak a hullámok előjött egy korábbi ellenzéki mém, amiben jobboldali politikusok és közszereplők mondatait idézik. Még maga Juszt László – emlékszik még rá valaki, vagy ő már tényleg egy letűnt rendszer bábja? – is posztolt ezzel kapcsolatban. 

Akkora baromság az egész, mint ide Lacháza!

A baj az, hogy a szocialista barátaink nem ismerik a google kiváló szolgáltatását, mint például a keresést. Elég csak beírni az idézett mondatokat és máris kiderül, hogy rémes nagy kamu az egész. Mert például mondott-e olyat Kósa Lajos, hogy a magyar ember iszákos és ingyenélő? Dehogy mondott! Kósa Lajos egy parlamenti felszólalását forgatta ki ilyen formában Tordai Bence a szemmel láthatatlan népszerűségű, az MSZP potyautasaként élő Párbeszéd csibésze. 

Értjük ugye? Kósa mondott valamit, amit Tordai nem teljesen fogott fel, de megpróbálta értelmezni, nem sikerült, de az ellenzékiek máris Kósa szavaiként adják vissza Tordai agymenését. Amúgy ennek az egésznek az első említése 2016-os – kamu oldalon –, amit azóta rendszeresen átvesznek a fakenews portálok, amelyek begyűjtik a kattintásokat, majd eltűnnek a közösségi tértből, mert róluk még Mark Zuckerberg is elhiszi, hogy hazugok. 

Szóval ez van a Kósa Lajosnak tulajdonított – soha el nem hangzott – idézettel. Mindegyiken végig mehetnénk, az összesben találunk hibát, kivételesen nem helyesírásit, leginkább azt, hogy egyik sem hangzott el, csak ellenzéki (fele)barátaink úgy értelmezték, ahogy szerintük az nekik jó. Mondjuk ez egy idecitált mondatra nem teljesen igaz, mert Németh (melyik?) és Kövér László biztosan mondta, hogy az ellenzék hazaáruló. És ez mondjuk stimmel is. 

 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72135/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-04 16:28:26
Ebben az egész történetben külön színfolt - amiről mindeddig senki sem beszélt, pedig illett volna - az ATV két aljas riporterének viselkedése, miközben ez a bangóné (igen, csupa kisbetű !!!) nevű alul-művelt luvnya éppen lelkesen "patkányozott" az adásban.
A szemük se rebbent, sőt a kárász (ez is kisbetű !!!) nevet bitorló senkiházi libernyák még a bajsza alatt vigyorgott is az "elmés" mocskolódás hallatán !!!
Hát, ilyenek ezek !!!!!
Válaszolok
colonell
colonell 2019-05-04 11:56:36
ATV syennycsatorna szennyriportereirol tenyek! Annak ellenere hogy tobbmillio tv nezo latja a disxno Varju provokaciot amikor senki nem nyult hozza, probaljak bizonygatni hogy Varjut megvertek! Most a polit prosti Bangone patkanyozasat mosdatjak! Az ATV - s Karasz Robert majdnem elajul es Bombera Krisztina kapja a szennycsatorna szennyszerkesztoje utasitasat hogy ne tiltakozzanak hagyjak okadni az okadek Bangot! Bravo sajtoszabadsag . Karasz Bombera Jakupcsek Bochkor kivetelek a szennycsatornanal! Kosa Lajos Oslo
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-30 11:15:07
Tisztelt Hölgyeim és Uraim ! >>>>>>> (Már a normális, - tehát nem "hótkommunista" - embertársaink !)
Soha ne feledjék a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjtemény ide vonatkozó, legaktuálisabb pontjait:

1.) pont: A kommunista mindig és töretlenül hű Marx–Engels–Lenin–Sztálin eszméjéhez.
2.) pont: A kommunista az adott helyzet függvényében: tiszteli, segíti, besúgja, megtagadja, felakasztja, megkínozza, vagy kitaszítja elvtársait (azok családtagjait, barátait, munkatársait).
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Csak ennyit kell időnként felidézni, és máris érhető, tiszta és világos minden, ami a komcsik környékén száz év óta, folyamatosan zajlik !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?