Blogolj!

Reménytelenül


Kiábrándító, ami a baloldalon történik. Az elmúlt napokban – talán végleg – kiderült, hogy rémes állapotok uralkodnak az ellenzékben és nem lesz ebből már semmi…

Fotó: MTI

Néhány évvel ezelőtt azt mondta egy ismerősöm, hogy ha ő most megélhetési politikus akarna lenni, akkor a baloldalon kezdene el tevékenykedni. A kijelentése mögöttes tartalma egyértelmű volt: már akkor is bénák voltak azon a környéken, nem lett volna nehéz felérni a csúcsra. 

Most Bangónét hagyjuk is, mert ő már több alkalommal is bebizonyította, hogy a sötétség királynője. Vele talán csak addig lenne érdemes foglalkozni, ameddig kiderül, hogy miként került oda, ahol most tart, vagyis hogyan lett ő az MSZP parlamenti képviselője és egyik legismertebb arca.

De tényleg szóra sem érdemes, mert sajnos valóban sötét. 

Nagyobb baj van a fiatal generációval. Ugyanis úgy tűnik, hogy az ellenzéki helyzet semmivel sem lesz jobb a jövőben, mint most. Itt van mindjárt Tordai Bence, akiről korábban nem sokat tudtunk azon kívül, hogy összematricázta az Országházban Orbán Viktor irodájának ajtaját, amiért Kövér László kitiltotta a parlamentből. Sajnos azonban kiderült róla, hogy a fiatalsága semmi értelmes dolgot nem hoz, mindössze devianciát. Ebben persze jó társai az öregek – Varju, Szanyi, Gréczy, Bangóné, Kunhalmi, Szél, Hadházy, stb. –, akik adják alá a lovat. Könnyű nekik. Róluk már mindenki tudja, hogy semmire sem alkalmasak és most hozzásegítik Tordait is, hogy ezt bebizonyítsa magáról. 

Az a baj, hogy semmiféle teljesítmény nincs mögötte. Semmi… Matricákat ragaszt, kiabál, akadályozza a munkát, tüntetget a haverokkal és ennyi… Most beszállt a patkányozásba is. 

A patkány kedves, aranyos állat vannak barátaim, akik patkányokat tartanak otthon. Nagyon szívesen simogatom ezeket a tanulékony állatokat.

Ha hallgattál volna… 

Ebben a két mondatban benne van minden, amire a baloldalon számítani lehet. Ennyi és nem több. Ostoba, buta szavak ezek. 

Persze lehet azzal érvelni, hogy bezzeg Bayer Zsolt – sőt néha én is – ír olyanokat, hogy namég. De azért ez egy kicsit más. Országgyűlési képviselőkről beszélünk, akik nem tudnak helyesen írni, akik patkányoznak, akik nem csinálnak semmit. Pedig talán mindenkinek jó lenne, ha épkézláb ellenzék működne hazánkban. 

A mostani ellenzéki helyzetet egy szóval össze lehet foglalni: reménytelen. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72085/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-29 23:31:41
Tordai, ha hallgattál volna ........
Idevágó idézet egy egyszerű, nemes lelkű, magyar embertől:
" Azért van két fülünk és egy szánk, hogy legalább kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk. "
(Lendvai Zoltán János atya, a „gördeszkás pap” bölcselete)
Ezeknek a csökött agyú komcsiknak talán meg kellene fontolni ezt az igen egyszerű bölcseletet, hátha többre mennének vele, mint az örökös mocskolódásaikkal !!!!!
Válaszolok
kata 2019-04-29 19:15:10
Ritka gusztustalan alak ez a tordai.Olyan tenyérbemászó feje van,a modoráról nem is szólva. Persze teljesít-
mény semmi,csak a szájjártatás,de az nagyon megy neki.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?