Blogolj!

A fideszeseket patkányozó Bangónét az ellenzék is kiveti a sorai közül


Már tényleg csak az MSZP nem szólalt fel a saját képviselője ellen. Bangóné Borbély Ildikó péntek reggel az ATV-ben félreérthetően akart fogalmazni, de mindenki úgy értette, ahogy valószínűleg ő maga is gondolta: a Fidesz szavazói patkányok.

Bangóné szerint 2,8 millió magyar patkány! Videó!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Miért népszerű a Fidesz, miközben az MSZP szerint lopnak a politikusai? - kapta meg a kérdést Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben. Erre olyan választ adott a szocialista rendező, amire a riporterek sem nagyon tudtak mit mondani. Szóval Bangóné szerint a Fidesz szavazói patkányok.

Nézzük. Az index szerint „Az MSZP-s Bangóné lepatkányozta a fideszeseket”. A 444 így hozta: „Bangóné szerint azért népszerű a Fidesz, mert túl sok a patkány”. A HVG így látta: „Az MSZP-s Bangóné szerint azért népszerű a Fidesz, mert sok a patkány”. A 168 óra se finomkodott: „Lemondásra szólították fel az MSZP-s Bangónét, mert szerinte sok a patkány Magyarországon, ezért nő a Fidesz támogatottsága”.

Őnagysága meg a Facebookon próbálkozott meg azzal, hogy megmagyarázza a megmagyarázhatatlant: 

Megelőzve minden további félremagyarázást: meg sem fordult a fejemben, hogy szavazókat összefüggésbe hozzak a patkányinvázióval. Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszéltem az ATV-ben is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kérek!

Először is szögezzük le, hogy Bangóné Facebook posztjában nincs hiba, ami nagy dolog! Másrészt ugye ő maga is érezte, hogy magyarázkodnia kell, vagyis azért pontosan tudja ő is, hogy mit és kiknek mondott. Ráadásul ugye bocsánatot is kér, ami maga a beismerés. 

A Fidesz távozásra szólította fel Bangónét, a Demokratikus Koalíció nem kommentálta az esetet, az LMP szerint megengedhetetlen a patkányozás, a Jobbik nem szólalt meg. 

Bangónénak mennie kell a közéletből. Tényleg csak a szocik állnak mellette, senki más. Az meg nem egy nagy dolog. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/72016/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-30 00:07:14
Csak nézzék meg ennek az agyalágyultnak a pofaberendezését !!! Az mindent elárul !!!
Azért lenne egy "korszakalkotó javaslatom" ennek a csőagyúnak:
Mielőtt az alj(ly)as, mocskos szádat kinyitod, te stupid ökör, tanulj(ly) meg hely(j)esen írni !!!!
Válaszolok
colonell
colonell 2019-04-28 13:53:10
A liberal bolsi szalonkomcsi fasisztáknak ( a mai ellenzék!) Goebels is igy kezdte, lepatkányozta a zsidokat!Igy álljanak Bangoné mocsokhoz!Kosa Lajos Oslo
Válaszolok
colonell
colonell 2019-04-28 09:27:08
BANGONÉ PATKÁNYOZÁSA AZORBÁN DIKTATURÁBAN!TÖRTÉNELEM A KAMUPÁRT MOMENTUMOSOKNAK! A TISZTA NYUGATI SZISZTÉMÁBOL ÁTVETT MLM SZINTÉMA SZERINT MÜKÖDÖ MOMENTUMOSOKNAK, FEKETE GYÖR A TORNÁBOL FELMENTETT KIGYOVÁLU FICSUR, AKI A SZO MUNKA, TELJESITMÉNY NEM ISMERI, VAGY CSEH MÁRIA ORVOSI REZIDENS DUMA ÉS CSALÁDI NYOMDAI SZÁMLÁKKAL ELLÁTVA, VAGY AZ EGYÉBB KOMCSI IVADÁKOKNAK!A DIKTATURÁBAN BANGONÉT AZONNAL TARKONLÖTÉK VOLNA! EZ TÉNY!KOSA LAJOS OSLO
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?