Blogolj!

Bangóné szerint 2,8 millió magyar patkány! Videó!


Miért népszerű a Fidesz, miközben az MSZP szerint lopnak a politikusai? – kapta meg a kérdést Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben. Erre olyan választ adott a szocialista rendező, amire a riporterek sem nagyon tudtak mit mondani.

Szóval Bangóné szerint a Fidesz szavazói patkányok. Lehet ezt magyarázni, forgatni, de hát lényegében ezt mondta az MSZP politikusa. 

Sok a patkány Magyarországon!

– mondta ez a szegény asszony, akiről egyre inkább gondolhatjuk azt, hogy valami baj van a fejével. Aztán még próbálta tompítani ezt a mondatot, de nem nagyon lehet azzal elvenni az élét, hogy „mindenki úgy gondolja, ahogy akarja”.

Ez butácska, ahogy Gyurcsány mondta annak idején öregecskedő feleség azt hitte, hogy tud egy vicceset mondani. Nem tudott, csak egy végtelenül egyszerű, mondhatni alpári poént sütött el, amivel 2,8 millió szavazót patkányozott le egy laza mozdulattal. Olyan volt, mint a gyerek, aki egy nagyot akart szellenteni, össze is szedte minden erejét, majd becsinált. 

Nyilván ez a választóik egy részének jó üzenet. „Hű, a Bangóné lepatkányozta a fideszeseket, igaza is van” – mondhatta Béla Bélánénak, miközben lyukacsos atlétában, Kőbányait bontva bambulta az ATV-t. 

Az ember néha szeretné azt hinni, hogy nem itt tartunk. Az, hogy nem tudnak írni, az egy dolog. Vagyunk ezzel így egy páran. De, hogy ilyen bunkó módon beszéljen egy politikus közel három millió magyarról újdonság a hazai politikában. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71947/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-04-26 22:02:45
Ennek a nőnek nem a fejével van baj.Ez a nőnek látszó egysejtű velejéig gonosz,nem képes beletörődni,hogy
a maszop a béka feneke alatt van,és irritálja,hogy egyre több ember szavaz a kormányra.Nem éri fel ésszel ez
a primitív teremtmény,hogy az emberek kiismerték őket,és ahogy a székely bácsi mondta a " a disznóólomat
sem bíznám rá ". Dől a szájukból a mocsok,minősítenek mindenkit,de saját szemükben a szálkát nem látják meg.
Tavaly a vidéki szavazókat szidták minősíthetetlen módon,mert nem emelték őket hatalomra! Érzik a vesztüket,ezért túl sokat engednek meg maguknak! Mindennek van határa,ezt a primitív majmot vágják ki
azonnal a Parlamentből! Kikérem magamnak,hogy azért,mert nem szavazok a ballibsi tolvaj bandára,patkány-
nak nevezzenek! Nézzen bangóné a tükörbe,és köpje szembe magát! Nem tudnak disztingválni,mondják,ami a szájukra jön,és nem gondolnak arra,hogy mindez visszaüt rájuk.
Csak így tovább,és minden maszopos hazaáruló itthon marad szégyenszemre,és nem tudják tovább szolgálni
a vén gazembert Brüsszelben!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?