Blogolj!

Ungár Péter bevallotta, hogy meleg


Na, akkor ezt is tudjuk. Hivatalosan is van a parlamentben homoszexuális képviselő. És akkor mi van?

Fotó: MTI

Semmi…

Illtve azért valami mégis van. Miközben többen is azzal próbálkoznak, hogy ránk, magyarokra úgy általában rásüssék a homofóbia bélyegét egy meleg képviselő üldögél a parlamenti patkó közepén. 

Ungár Péter amúgy saját maga árulta el a legféltettebb titkát, miután a Magyar Hangnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a „személyes érintettsége” van az ügyben és a 24.hu konkrétan rákérdezett. 

Igen, meleg vagyok

– mondta a politikus. 

Van ezzel valami baj? 

Semmi…

Igazából ez az egész a „kit érdekel?” kategóriába tartozik. Felesleges ezzel hivalkodni, még akkor is, ha bizonyos kultúrkörben trendi melegnek lenni. 

Jöhetnek most a kommentek arról, hogy van aki eddig is tudta (tudta a fenét, maximum gondolta, sejtette). Én nem tudtam, aminek az lehet az egyik oka, hogy nem nagyon érdekel. Bevallom egy 2017-es hír kezdett el foglalkoztatni a nagy kitárulkozás kapcsán. Akkor Ungár Pétert kidobták a Momentum nyári fesztiváljáról, mert részegen zaklatott néhány vendéget. Az egyikük, a 444 korabeli beszámolója alapján nő volt. 

Annyit állapíthatunk meg, hogy igaz lehetett a szűk két évvel ezelőtti hír azon része, amely szerint Ungár akkor annyira részeg volt, hogy nem tudott volna hazamenni. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71919/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Máté 2019-04-25 19:31:56
Ha valaki férfi létére férfiakat zaklat, az nagy valószínűsséggel meleg.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?