Blogolj!

Megszűnt Bokros Lajos mozgalma


Drámai hangvételű közleményben jelentette be Bokros Lajos, hogy megszűnt a Modern Magyarország Mozgalom.

Ebből legalább kiderült, hogy az elmúlt években létezett ez a választási formáció. A csomagjáról elhíresült bajszos politikus pártja a szó legszorosabb értelmében volt semmitmondó, hiszen semmit se mondott. 

A 2013-ban alapított formáció egy évvel később az országgyűlési választáson nem tudott országos listát állítani, de ez nem szegte kedvüket, mert 2016-ban még indíottak egy 500 napos programot a Fidesz hatalmának megdöntésére. Ez ugye nem volt olyan sikeres, ha nincs az internetes kereső, talán már nem is emlékezünk rá. Tavaly részt vettek a választásokon, de a wikipedia bejegyzése szerint 614 szavazatot kaptak, ami a voksok 0,01 százaléka volt. Ennyien a kutyámat is támogatták volna egy iksszel. 

Most az egész párt megy a süllyesztőbe. Remélhetőleg ezzel együtt Bokros Lajostól is végleg búcsút veszünk, mert rá aztán semmi szükség nincs a magyar közéletben. Biztos talál magának elfoglaltságot egy haladó nyugati pénzintézetben, amelynél igényt tartanak a balliberális eszméire, amire jól láthatóan nincs szükség Magyarországon. A párt arca pedig mára éppen olyan a politikának, mint például Farkasházy Tivadar a humornak: a múlt kellemetlen szereplője, akire önmagán kívül már senki sem kíváncsi, mert nem vicces. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71816/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-04-23 20:03:55
Milyen pofátlanságra vall,hogy nem arra fogja sikertelenségüket,hogy a kutya sem kíváncsi rájuk,hanem önkény-
uralomról hadovál! Szerencsétlen marha! Annyit ártott ennek az országnak,hogy a nevét nem kevesen szitok-
szóként használják! Éppen ideje volt,hogy visszavonuljon,és nem rontja tovább az így is elég szennyezett közélet
levegőjét. Követhetné példáját még jó pár mérhetetlen népszerűségű pártocska!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-23 17:34:21
Na végre !
Egy idióta gittegylettel kevesebb nyúlja le az állami támogatásokat kis hazánkban, pedig milyen szép, elismerésre méltó eredményeket ért el ezeknek a senkiháziaknak az bohóctársasága.
Válaszolok
Géza 2019-04-23 12:25:46
Ezt nem fogom kibírni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?