Blogolj!

A lángokban álló Notre-Dame képeivel fenyegetnek a terroristák


Párizsban nem a Notre-Dame volt idén az első lángokban álló szent épület. Márciusban a mostani helyszíntől nem messze található, szintén a belvárosban levő Saint-Sulpice-templom volt az első áldozat, amelyet idén március 17-én gyújtottak fel ismeretlen elkövetők.

Talán emiatt is rögtön a tűzvész után mindenkit igyekeztek megnyugtatni, baleset történt. Akár el is hihetjük, hiszen előfordul az ilyesmi. Ráadásul eddig egy terrorszervezet sem vállalta magára a gaztettet, pedig jól tudjuk, ezek a senkiháziak szeretnek fürdeni a „népszerűségben”.

Erre nem is igyekszik rácáfolni egy, az Iszlám Államhoz köthető Al-Muntasirt nevezetű csoport, amely igyekszik meglovagolni ezeket a hullámokat, és képeket tett közzé a tűzvész másnapján, amin a lángokba borult székesegyház látható több fenyegető üzenettel – írja a 888.hu. Erre a SITE Intelligence Group hívta fel a figyelmet, ami kiemeltem figyeli az iszlamista terrorista csoportok tevékenységeit az online térben. 

A fenyegetés

Ezek az emberi törzsfejlődés jelentősen alacsonyabb szintén megrekedt, szélsőséges terroristák a Notre-Dame-ot ért pusztítást, Isten keresztényeket sújtó megtorlásaként és büntetéseként akarják bemutatni. Valószínűleg legutóbb egy patás négylábú közelében érezhettek akkora kéjes örömöt, mint amikor ezen képeket készítették, amin a székesegyház éppen lángokban áll. A fotókra arabul, angolul és franciául feliratokat is mellékeltek – tehát legalább egy közülük írástudó -, olyanokat mint „Szép napot", „Figyeld a következőt", illetve azt, hogy "Építése 1163-ban kezdődött és 1345-ben fejeződött be. Itt az ideje, hogy végleg búcsút vegyünk az oratórikus politeizmustól".

Az Al-Muntasirt nevet viselő csürhe a francia hatóság előtt nem ismeretlen. A ma már nemzetközi szervezet sokáig csupán Szíriát boldogította, és egy olyan török etnikumú iszlám szélsőséges szervezet volt, amely a török nacionalista Szürke Farkasokkal volt szorosabb kapcsolatban. A szíriai polgárháború következtében azonban úgy döntöttek nagyobb porondra váltanak. Kár volt. Mindenesetre ha már figyelemre vágynak, ajánlanám nekik a cirkuszt, ott pedig lovagolják meg a tarajos sült. Az való nekik.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71595/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-04-20 16:58:10
Csak kérdezem, hogy tényleg ezeket a semmirekellő, éhenkórász, pofátlan arab migránsokat kell pátyolgatni egész Európának a mocskos soros-csicskák vezérletével ?!
Ráadásul még a katolikus pápának is ?!
B I Z T O S, H O G Y.. E Z E K.. K Ö Z Ü L.. M I N D E N K I.. N O R M Á L I S ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?