Blogolj!

Fekete-Győr András olimpiagyilkos, a Momentumot is elárulta


Fekete-Győr Andrásnál nem sok kellemetlenebb fugurája van a magyar közéletnek. A Momentum Mozgalom vezetője előbb kicsinálta a budapesti olimpiai álmot, most pedig aláfeküdt az MSZP-nek és a DK-nak is. Pedig… 

Nézzük mit mondott a mandinernek Fekete-Győr András az egykori állampárt jogutódjával kapcsolatban 2017. március 7-én.

Hogy koalícióra lépünk az MSZP-vel? Az életemet teszem rá ide önöknek erre az asztalra, hogy ez nem fog megtörténni.

Amellett, hogy most elég nagy bajban van életileg Fegyőr, haladjunk tovább és vizsgáljuk meg, hogy mit nyilatkozott a lila ködből kilépő percember Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban a 24.hu-nak. 

(…) nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.

Kérdés: melyik pártokkal kötött választási együttműködést a Momentum az önkormányzati választás előtt? Igen! Többek között az MSZP-vel és a Gyurcsány-párttal, a Demokratikus Koalícióval. 

Ha valami szimpatikus volt eddig a Momentumban (a színén kívül nem sok…), akkor az volt, hogy utálta a kommunistákat és a gyurcsányosokat – mondjuk ezt a kettőt nem kell feltétlenül elkülőníteni. Erre most fogja magát a szemmel láthatatlan pártocska és összeállt ezekkel is. Még a végén együtt éneklik majd az Internacionálét is. 

Fekete-Győr és haverjai átvertek mindenkit, még a híveiket is – azt a keveset, mert ők is azért álltak közéjük, mert gyűlölték a komcsikat. Most meg össze kellene fogni. Úgy tűnik ez nem is megy gördülékenyen. Azt írja a Magyar Hang, hogy

Újabb ember távozik momentumos tisztségéről, ezúttal a kommunikációs igazgató. Naszádos Zsófia – információink szerint – azonnali hatállyal válik meg a posztjától. (…) a távozás összefüggésben van azzal, hogy a Momentum hivatalosan is összeállt a baloldali pártokkal – az MSZP-vel, a Demokratikus Koalícióval és a Párbeszéddel – és közösen indítanak polgármesterjelölteket Budapesten.

Magam is ismerek momentumost. Egyetlen egyet. Ő is kiakadt a fene nagy összeboruláson. Gyűlöli Gyurcsányt – kicsit jobban, mint Orbánt –, lenézi az MSZ(m)P-seket, semmibeveszi a Párbeszédet. Ő momentumos. Volt. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71269/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-04-10 21:33:36
Igaza van! Apai nagyapja tsz-elnök,jól beágyazódott kommunista volt Heves-megyében. Ennek a kis szar-
házinak is csak megszületni volt nehéz.Éltek a vérgőzös komcsi időkben,mint Marci hevesen,egy tisztes-
séges napot még nem dolgozott végig.Sorosék támogatták,hogy pártot alapítson,és most benyújtják a
számlát,és ennek a népművészeti agyagedénynek csinálni kell,amit vezényelnek neki.Mert azért fizetik! Az nem jutott eszébe amikor eladta magát,hogy ezzel amortizálja ezt a szösszenetet,amit talá-
lóan momentumnak kereszteltek.Ezt látta otthon,a hatalmon levőkkel kell tartani,mert akkor biztosí-
tott a jó élet,de a szolgálatért fizetség is elvárható.Ebben nőtt fel,ez a könnyebb út,mert ha már erre adta a fejét politizálhatott volna tisztességesen is,de ez nem az ő útja.Pár kis kanyar erre-arra,mikor
kinek gazsulál,megfizetik érte,de az emberek bizalmát nem nyerte el,sőt,egyre visszataszítóbb ez a
semmirekellő ingyenélő parazita.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-04-10 10:53:27
Ez a szélhámos - meg az általa "vezetett" Momentum nevezetű gittegylet is - ugyanolyan "hótkomcsi" senkiházi alak, mint a "nagy elődök", csak a pártot más névre átkeresztelték.
Ez a sz@rházi is teljes egészében magáévá tette a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK alábbi pontjait:

2.) pont: A kommunista az adott helyzet függvényében: tiszteli, segíti, besúgja, megtagadja, felakasztja, megkínozza, vagy kitaszítja elvtársait (azok családtagjait, barátait, munkatársait).
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
4.) pont: A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-10 10:25:27
Fegyőr úgy hazudik már most , mint Gyurcsányi és Gyurcsányiné együttesen !! A migráns //..bulesz..// Gyurcsányinére gondolok. Fegyőr tulajdon képpen soha nem volt ánti kommenista, csak azt játszotta el, azzal a csellel bízták meg globalo gazdiék.. A mameluk, tapsi - tapsi nyaloncok megszívatása, átverése, becsapása volt feladata, amit nagyon nagy bénasággal próbált meg eljátszani..Azért volt munkája tökéletlen, mert Ő maga is tökéletlen, alkalmatlan politikusi feladatok ellátására, vagyis Fegyőr nem mást mint igazi, vérbeli, echte KOMCSI BOLSI LIBCSI fehérje halmaz....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?