Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Puzsér kiszáll, összeomlóban az ellenzéki összefogás


Felfüggesztette az előválasztással kapcsolatos tárgyalásokat Puzsér Róbert LMP-s főpolgármester-jelölt, mert a többiek kihagyták az LMP-t és a Jobbikot az összefogásból.

Eleve döbbenetes ez az egész: az LMP-s ember azért száll ki egy összefogásból – amibe a mellékelt ábra szerint nem is hívták –, mert abban nincs benne a Jobbik. Nem is olyan régen egészen másként mentek még a dolgok, hiszen a zöld párt tagjai a közelébe sem mentek egy olyan bárminek, amiben benne volt a szélsőjobbos, nácinak bélyegzett párt. 

Az egész hátterében az áll, hogy a baloldali törpepártok, vagyis

az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum összefogott és bejelentették, hogy közösen indítanak polgármester-jelölteket a budapesti kerületekben,

vagyis úgy kihagyták a buliból a liberálisokat az LMP-t és a Jobbikot (utóbbi a szélsőjobbos liberális), mint a huzat. 

Ez mondjuk úgy csodás, ahogy van. Összefogott a négy nulla és a másik kettő meg hisztizik, mert őket kihagyták. Mintha a hat nulla több lenne összességében, mint a négy. 

Amúgy meg nem értem miért hisztériázik Puzsér. A többiek elintézték neki, hogy ne kelljen összefognia például egy Gyurcsány Ferenc nevű illetővel, vagy éppen azzal a párttal, amelyik egy bizonyos MSZMP-nek az utódja, vagy azokkal, akik megfúrták a budapesti olimpiát, netán azokkal, akik a párbeszédet csak önmagukban tudják megvalósítani, mert olyan kevesen vannak, hogy nem nagyon akar szóbaállni velük senki. 

Az ember közben megérti a négy összefogós pártot is, mert ki a fene vállalná fel, hogy egy Puzsér Róbert nevű önjelölt, különösebb teljesítmény nélküli, ellenben eszelős celebet kell támogatnia a választásokon. 

Időközben a Fidesz székházában, hátradőltek és kértek egy kávét, talán még jól is szórakoznak ezen a szánalmas kabarén. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/71199/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-04-08 11:57:58
Igaz, ezt "gyökkettőt" valóban nem szabad még együtt említeni sem a bohócokkal, mert - azt azért a legtöbb ember tudja - a kiváló nevettetők mindig is elismert tagjai voltak a művészvilágnak.
Az már eleve köznevetség "trágya" volt, hogy ennek a hibbant puzsérnak (igen, csupa kisbetű!!!!) a neve egyáltalán felmerült, mint főpolgármester-jelölt.
Szoktam volt mondogatni: nézzék meg a "pofaberendezést", mert az sok mindent elárul az emberről.
Hát, most is tegyék azt, többet nem kívánok ehhez hozzáfűzni !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-08 11:05:45
Jaj elnézést, még egy megjegyzés : Összefosás, összefosás ! Éljen az összefosás ! Éljen és virágozzék az összefosás ! Mindenkivel összefosás !! Éljen a Párt ! Éljen Rákosi !! Éljenek /de inkább ne /a világbéke őrei : a kommenisták ! Éljen Rákosi !
Válaszolok
Suarez jr. 2019-04-08 10:58:32
A Puzsér nevezetű cirkuszi bohóc /..talán nem is kellene a nagyszerű, kiváló, nagy tudású bohócokat ezzel a csont idiótával sértegetni, egy szintre hozni, hol van ő tőlük ....??../ a lehető legsilányabb fajtából való, közönséges szélhámos, abszolute hülye !! Mindenki tisztában volt/van vele, hogy agyilag teljes egészében beszámíthatatlan, soha az életben --amíg a világ fenn áll !!-- nem lesz belőle sem főpolgármester jelölt, sem bármiféle azon a területen munkavégzésre alkalmas egyed, hacsak nem a kettes vagy hármas számú portás. Története egy mondatban: amikor jelentkezni lehetett jelöltnek, Puzsér bizonyára egy romos kocsmában, nem egészen 100.-as fejjel, bedobhatta, hogy ő főpolgármester akar lenni, de ezt soha nem is gondolta komolyan..Ellenben az útálatosabb fele a firkászoknak ráharapott mint tyúk a takonyra....és onnantól kezdve a primitív, alulképzett ,drogos, piás, lakáj plajbászosok nem engedték el a témát !! Puzsérnak ---amikor már kijózanodott--- egyetlen feladat maradt....keresni a menekülésre a kiutat. No ez úgy látszik , eddig tartott...Tehát a degenerált idióta kretént ennyire kellett komolyan venni, egy kicsit hülyítette a pesti mamelukokat, tapsi - tapsi nyaloncokat !! Az egész eddigi munkássága ilyen volt, ilyen most is és ilyen lesz a következőkben is...Szánalmas egy zombi krapek, el kell felejteni örökre......
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?