Blogolj!

Egykori Greenpeace vezér: a klímaváltozás kamu

Kecskés István

Na még ez is… Komolyan mondom, hogy az ember nem tudja követni az eseményeket, hiszen már a klímaváltozással kapcsolatban is ellentmondásos hírek jönnek.

Az talán túlzás, hogy ez az egész egy nagy átverés lenne, de az szinte biztos, hogy a leginkább idegesítő Greenpeace alaposan túltolja ezt az egészet és az sem nagyon lehet kérdés, hogy a zöld szervezet a baloldali elit hálójába került. Patrick Moore, a környezetvédők alapítója, korábbi elnöke egyenesen manipulációkról beszélt a Breitbartnak.

Szerinte a Greenpeace a félelemre alapozva vetíti előre a világvégét. Ehhez még azt is hozzáteszi, hogy ez az egész lényegében nem szól másról csak a pénzszerzésről. A környezetvédelmi szakember igyekszik lerombolni azt a nézetet, amely szerint az ember a Föld ellensége lenne. 

Az ember része az ökoszisztémának, és hiába jelezték előre a tudósok bolygó pusztálását, ez nem következett be.

Akad olyan amerikai idióta, aki már hosszú évek óta arról beszél, hogy nem szabad gyermeket vállalni, mert azzal csak növeljük a Föld terhelését. Jól figyeljünk: a demokrata Alexandria Ocasio-Cortez véleménye szerint már csak 12 évünk van hátra. 

Moore úgy véli, hogy a Greenpeace-re rátette kezét a baloldal, ráadásul a szervezet teljesen korrupt. 

Az talán nem lehet kérdés, hogy a klíma változik, de valószínűleg az is tény, hogy a Greenpeace a világ egyik legidegesítőbb, semmirekellő szervezete, amely amellett, hogy akár áldásos tevékenységet is folytathatna, hülyére veszi az embereket. Az pedig óriási bűn, hogy politikát csinált a környezetvédelemből. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/70638/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?