Blogolj!

Takarítsuk el végre a kommunista utcaneveket!


A legfőbb ideje, hogy lekerüljenek a magyar közterületekről a Marxok, a Kun Bélák, a Szamuely Tiborok vagy a Ságvári Endrék! Ön is csatlakozhat a kezdeményezéshez, ha aláírja a petíciót!

Fotó: utcanevek.magyarpatriotak.hu

Példamutató és dicséretes kezdeményezéssel rukkolt elő a Magyar Patrióták Közössége. A civil szervezet megelégelte, hogy a törvényi szabályozásra némiképp fittyet hányva, lassan harminc évvel az államszocialista rendszer hazai bukása után még számos magyar közterületet csúfítanak el kommunista kulcsfigurák dicstelen nevét őrző táblák.

A kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján, február 25-én ezért nagyszabású akciót indítottak a 2013. január 1-je óta törvény által tiltott kommunista utca- és intézménynevek eltörléséért. Az összefogás szükségességét mutatja, hogy

jelenleg is mintegy ezer olyan közterület van országszerte, amely a kommunista diktatúra harcosait, nem ritkán tömeggyilkosait dicsőíti.

Szűk egy hónap alatt közel 400 utcanévvel szemben már bejelentést tettek a kormányhivataloknál, így hamarosan megindulnak az első törvényességi felügyeleti eljárások a 20. századi önkényuralmi elnevezések cseréje érdekében.

Az egyesület folyamodvánnyal is kíván élni a magyar kormányhoz, melyhez bárki csatlakozhat, aki egyetért vele: legfőbb ideje, hogy a kommunizmus írmagját is kiirtsuk Magyarországon!

A petíció aláírói arra kérik Gulyás Gergely minisztert, az önkormányzatok feletti törvényességi felügyeletet ellátó fővárosi és megyei kormányhivatalok irányítóját, lépjen fel a kommunista önkényuralom utca- és intézményneveit tilalmazó törvény érvényre juttatása érdekében. Hiszen épp elég nekünk, a csendes többség józan, értékorientált, keresztény-konzervatív tagjainak a modern kor kommunistáival, a szélhámos, globalista, genderőrült, nemzetáruló balliberálisokkal folytatott harc, melynek tétje: a hagyományos értékek, a magyarság és Európa jövője.

A szemétdombra a letűnt korok szörnyeivel!

A bolsevik típusú diktatúrák velünk élő hagyatékának felszámolása valóban nem tűr halasztást. Nem nézhetjük tovább a gyilkosokat éltető utcaneveket, nem asszisztálhatunk ahhoz, hogy gyermekeink olyan utcában nőjenek fel (netán olyan iskolában tanuljanak), amit (haza)árulókról, bűnösökről neveztek el.

Együtt sikerülni fog! Töröljük el végre a kommunista utca- és intézményneveket!

A petíciót ITT lehet aláírni.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/70517/pics/lead_800x600.png
diktatúra,kommunizmus,közterület,utcanév
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-03-23 15:55:56
Aki olvassa, csatlakozzon a felhíváshoz, és adja tovább a cikket, valamint az csatlakozási lehetőséget a rokonainak, ismerőseinek, munkatársainak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?