Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

„A nő nem futballozásra való” – egymillióba fájt a szexizmus

Pintér M. Lajos

Példás (vagy példátlan?) büntetést szabott ki a Román Labdarúgó-szövetség az FSCB (egykori Steaua) tulajára, aki karácsony előestéjén sátánizmusnak minősítette a női labdarúgást.

Becali szerint a nők testrészei nem valók futballozásra. Fotó: Gigi Becali Facebook-oldala

Szexista megjegyzései miatt 15 ezer lejre (mintegy 1 millió forintra) büntette a Román Labdarúgó-szövetség Gheorghe „Gigi” Becalit, a FCSB (korábban Steaua Bukarest) tulajdonosát, emellett a csapata is leperkálhat 5 ezer lejt.

A szakszövetség honlapján megjelent hírt a Kronika.ro idézi, megemlítvén: a bűnös, ultramacsó, amúgy korrupciós botrányai miatt börtönviselt – és persze magyarellenes – politikus-üzletember-futballvezér tavaly december 20-án robbantotta a botrányt.

Bukarest bulibáró botrányhősét a Pro X televízió műsorában az UEFA azon bejelentésére reagáltatták, amely szerint minden európai labdarúgóklubnak ajánlják női csapat létrehozását. A szőrös szívű tesztoszteronkirály ettől aztán olyannyira kijött a sodrából, hogy legott sátánizmusnak minősítette a gyengébbik nem labdakergetését, és kijelentette: ha bárki is kötelezni akarja női együttes szervezésére, indítására, azonnal hátat fordít a sportágnak.

„Hogy tegyél Istennel ellenkező dolgot? Nekem is vannak bűneim, de természetellenes dolgokat nem fogok tenni. Nem! Ez a sátán ötleteihez való csatlakozást jelentené. A lányok kézilabdázzanak, kosarazzanak... Hogy focizzanak a nők? A nő nem futballozásra való. Nem arra valók a testrészei. A nőt az Isten a férfiból és a férfinak teremtette. A nő arra van, hogy a férfi vonzódjon hozzá. Ha ezt megtesszük, csúfot űzünk az Isten teremtette formákból, amik arra vannak, hogy vonzzák a férfiakat. Eltorzítjuk a nőket! A boksz és a futball eltorzítja a nőket”

– hörögte a kamerába Gigi Becali.

Jelen sorok szerzője nem vádolható túlburjánzó liberalizmussal, nem híve a nemi szerepcserébe fojtott, agyament módra túltolt egyenlősdizésnek, nem kíván elmélyülni a genderideológia színes-szagos posványában, és leginkább távol álljon tőle, hogy csúfot űzzön az Isten teremtette női formákból. De!

De. Mint a női nem és a női labdarúgás elkötelezett híve, kénytelen kinyilatkoztatni: Gigi Becali finoman szólva sem egy szellemóriás. Sőt, mi több – ha már testrészek – egy méretes seggfej, egy torz lelkületű barom. Akinél a világ legnépszerűbb sportága Romániában is többet érdemel.

Szóval a legfőbb ideje lenne, hogy hátat fordítson.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69818/pics/lead_800x600.png
Gigi Becali,labdarúgás,románia,szexizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?