Blogolj!

Gyurcsány bejelentette: nem ünnepel március 15-én


Mondjuk ezzel nem lesz egyedül, hiszen megemlékezés helyett összellenzéki megmozdulásról hablatyol.

Fotó: MTI

Nagyon kedves levelet kaptam Gyurcsány Ferenctől – eszem a szivét! Eleve úgy kezdi, hogy „Kedves barátom!”, de erről nem ő tehet, hiszen egy szimpla levelezőlistára küldött üzenetről van szó. Aztán így folytatja a nemzeti elkúró: 

​Az ellenzék tavaly decemberben kezdődött tüntetéssorozata folytatódik, méghozzá a lehető legméltóbb napon, március 15-én. 

Tüntetéssorozata. Nevetnem kell. Hagyjuk már… Néhány budapesti kirándulócsoport hangoskodását azért ne nevezzük tüntetésnek, pláne ne sorozatnak. Emlékszünk még a hatósági mondatra, amely szerint csak akkor mehetnek az úton, ha megvannak százan. Alig jöttek össze annyian. És március 15. a lehető legméltóbb nap a megmozdulásra? Fura. Talán inkább az emlékezésre, a tisztelgésre, nem pedig a hőbölgésre. 

Nézzük mit ír még a mi Ferink. 

Mivel a teljes magyar belpolitikában mi képviseljük egyedül az Európai Egyesült Államok eszméjét, meg kell mutatnunk a nemzeti ünnepünkön is, hogy miért vagyunk mi európai magyarok, miért vagyunk mi a legeurópaibb párt.

Agyam eldobom! Szerencsére nem sok olyan párt van, amelyik Európai Egyesült Államokban gondolkodik. Ennek az az egyik oka, hogy nem nagyon van szükség ilyen formációkra. Nemhohgy a fejlettnek gondolt Nyugaton, de nálunk sem nagyon tud tömegeket maga mögé állítani az ilyen eszméletlen eszme. Az meg, hogy a DK lenne a legeurópaibb párt nem is tudom kit bánt meg igazán. A kormány mondjuk magasról lesajnálja Gyurcsányékat, de az ellenzéknek lehet, hogy rosszul esik ez a beszólás, hiszen momentán a Momentum is ezt véli magáról, de lehet más a véleménye az LMP-nek is, de talán akad olyan formáció, amelyik azt gondolja, hogy ő a jobbik. 

Aztán a levél még felveti, hogy 

újra és újra meg kell mutatnunk azt is, hogy ami összeköt minket, az sokkal fontosabb, mint ami elválaszt, az Orbán-rendszer megdöntése pedig mindannyiunk közös célja.

Ez mondjuk a bullshit maga, de nyilván le kell írnia ezt is egy ellenzéki szakácsnak. Csak az ünneplés, a tisztelgés, a megemlékezés maradt ki a levélből. Ilyen egy igazi európai párt… 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69579/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-02-28 21:38:22
A "bicska-sztori" stimmel !!!
Egyébként meg furcsány (hazudtunk reggel, éjjel, meg este) furkó ferkó szellemi színvonalának leírásához elegendő az alábbi, örök érvényű idézet:
• " Nem lehet pótolni azt, amit Isten kihagyott. " (Elhangzik a Tűzszekerek című filmben)
Valamint - ráadásképpen - még egy:
• " Ahhoz képest, hogy milyen sok őrült van körülöttünk, nem is olyan nagy a világ. "
Válaszolok
kata válasza: Nagy Lajosné bejegyzésére 2019-02-28 19:08:00
Köszönöm! Először kicsit durvábbra sikerült,de moderáltam magam.Nem tehetek róla,de ha ezt az alakot meglátom,a bicska azonnal kinyílik a zsebemben.
Válaszolok
Nagy Lajosné válasza: kata bejegyzésére 2019-02-28 17:50:12
Kedves Kata! Szívemből szóltál! Én sem tudtam volna jobban megfogalmazni a véleményemet!
Válaszolok
kata 2019-02-28 17:00:47
Na komám ez az utóbbi évek egyetlen jó ötlete tőled!Ne is ünnepelj,hiszen a ballibsi oldalnak semmi köze
ehhez az ünnephez!Ha mód lenne rá,hogy eleink visszatérjenek,jó nagyot koppintanának arra az alkoholtól
és hatalomvágytól dagadt fejedre!Majd mi ünneplünk,te meg a lepusztult bagázsoddal az oldalvonalról pis-
loghatsz,és nézheted a méltóságteljes tömeget a szánalmas követőiddel.Mi hallgatjuk az alkalomhoz illő megemlékezéseket,te pedig szokásodhoz híven ordítozhatsz pár száz lepukkant komcsinak.Egyetlen emlékhe-
lyen sincs keresnivalója a hazaárulóknak,nem méltóak arra,hogy a mocskos szájukra vegyék azokat akik az
életüket adták a hazájukért.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?