Blogolj!

Keresztet is gyaláznak az O1G-vel


Mindennek van határa – gondolja minden józan, hogy ne mondjam normális ember. Például keresztet sem gyalázunk.

Ezzel szemben valami agyataln firkáló a budaörsi kőkereszt lábára festette az O1G feliratot. Tényleg ez a szint? Tényleg… 

Mi lesz a következő? Jönnek a tempolomok? Vagy mi?!

Tudjuk, hogy az O1G-zőknek az egyház, a hit, a kultúra semmit sem számít. Az sem jelent nekik semmit, ami másoknak fontos. Ezek azok az emberek, akik ráadásul baromira érzékenyek a saját dolgaikra, az egyházukra (ha van…), a hitükre (ha van…) és a kultúrájukra (na az biztos nincs). Ma a kereszt, holnap a papok… 

Csak halkan jegyzem meg, hogy állítólag 1919-ben a Lenin fiúk előszeretettel gyaláztak a templomokat és vizelték le az oltárokat. Erre tartunk? 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69530/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-28 09:34:08
Csak emlékeztetőül minden józan gondolkodású, normális (azaz nem aljas kommunista) ember részére:
• Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember, arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik.
(Jonathan Swift)
Valamint:
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című gyűjteményből (libsi nyelven: gyűlyteményből):
9.) pont: A kommunista az adott körülmények függvényében lehet: bátor, gyáva, tettre kész, önfeláldozó, visszahúzódó, megalkuvó, illegalitásba vonuló, elfogult, elfogulatlan és köpönyegforgató.
10.) pont: A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni vagy feledtetni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Egyébiránt szeretném leszögezni, hogy - ami a törvények mielőbbi szigorítását illeti - tökéletesen egyetértek "baviki69" hozzászólásával !!!!!
Csak látnánk, tapasztalnánk már végre !!!!!!
Válaszolok
baviki69 2019-02-28 00:17:34
Lassan szigorítani kellene a törvényeken, mert ezek a gazemberek mindenre képesek... Eklékeztek még a Regnum Marianum-kereszt lefűrészelésére? Nézétek meg:
https://pestisracok.hu/megvan-gulyas-marci-utodja-lederer-sandor-a-falfirkalas-mellett-keresztdontesben-is-jo-sot-a-minap-egy-legterben-volt-obamaval/
Válaszolok
Zolika 2019-02-27 17:07:35
Van még lejjebb?! Talán a pokol feneke. N oda kellene küldeni ezt az alja népséget
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-27 16:02:25
Budaörs egy szar - szemét - mocsok - aljadék sváb - komcsi - bolsi - libcsi falu.....Ennyit érnek , így kell ezeket csumafaszú bagolyköpeteket, fehérjehalmazokat kezelni....Dögöljenek bele a végbél termékükbe, a fekáliába, polgármesterükkel egyetemben !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?