Blogolj!

Politikai tetszhalottakkal köt megállapodásokat a Mi Hazánk Mozgalom


Az ember érti is meg nem is, amit a Mi Hazánk Mozgalom vezetői csinálnak, de minden megértés mellett azt kell mondani, hogy azoknak a megállapodásoknak, amiket az elmúlt hetekben kötöttek semmi értelme.

Először arról jött a hír, hogy Toroczkai László pártelnök a Magyar Igazság- és Élet Pártjával (MIÉP) írt alá együttműködési megállapodást. Bevallom az első gondolatom az volt, hogy ezek szerint Csurka István szebb napokat is megélt pártja még létezik. Technikailag. Még a tavalyi választáson is indult a párt és a listájára összesen 8.712-en szavaztak. Ez százalékban kifejezve 0,15 – lényegében egyenlő a nullával… 

És akkor ma jön az újabb hír: 

Együttműködési megállapodást kötött a Mi Hazánk és az FKgP

Az a mindenit! Ezek szerint néhai Torgyán József formációja is van még. Mondjuk ez túlzás. Áprilisban nem állított országos listát a párt, sőt jelöltje sem volt, ellenben a Facebook oldalát 30-an kedvelték, amikor ez a bejegyzés készült. Tudom, a független kisgazdák nem a közösségi médiában élik ki magukat, de ez akkor is nagyon, de nagyon karcsú.

Az FKGP elnöke Hajdara Roland. A MIÉP-é Nagy Tibor.

Sértődés ne essék ezt nagyon kevesen tudták volna a kedves olvasók közül fejből, nekem is meg kellett nézni. Lássuk be, hogy a két párt politikai értelemben nem létezik, tetszhalott. Nincs. Nulla. Értelmetlen.

Nagyon nehéz kitalálni, hogy mit vár ettől a Mi Hazánk Mozgalom vezetése. Azt, hogy legyen irat a szekrényben? Mert ennél többet ez nem jelent. Esetleg tisztelgést a múlt, a korábbi vezetők előtt – ez szépen hangzik, de ez kevés a parlamentbe kerüléshez. Toroczkai pártja nem ettől kerül majd be egyszer az országgyűlésbe (ha bekerül), de nem is a partnerek miatt bukik el (ha elbukik). 

Ezekkel a formációkkal megállapodást kötni kétségtelenül szépen hangzó dolog. Értelme? Politikai értelemben semmi… Kár a papírért, amire kinyomtatták és a tintáért, amivel aláírták. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69389/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Géza bejegyzésére 2019-02-26 15:26:21
Igaz, Géza !!!!
Kár badarságokat irkálni. Pont >>>>>>> és itt van vége a mondatnak !!!!
Válaszolok
Géza 2019-02-26 13:30:34
Meg kell várni a végét.
Kár badarságokat irkálni, ettől lehet jobb időtöltést is találni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-26 10:07:31
A megalakulásuk óta mondogatom, hogy ez a Toroczkai-féle alakulat semmivel nem kell különb, mint a JOBBIK ,(vagy BALLIK, a fene tudja már ?!) ahonnan kiugrottak.
Az az igazság, hogy a kormányoldalnak nem is igen kellene ezekkel foglalkozni, pláne nem "sztárolni" őket !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?