Blogolj!

Megint elgurult az akasztófázós, magyarfóbiás Tudose gyógyszere


Megáll az ész! A korábbi román miniszterelnök szerint a zuhanyzó alatt mindenki azt énekel, amit akar, de nyilvánosan már nem – pláne nem a magyar vagy a székely himnuszt.

Tudose megint túltolta az akasztófahumort. Fotó: Főtér.ro

Erdély elrablásának centenáriuma alaposan felizgatta Mihai Tudosét, az egykori román miniszterelnököt. A bukott szociáldemokrata kormányfő – aki bő egy évvel ezelőtt azt röfögte, hogy szíve szerint a székelyföldi intézményekre kitűzött székely zászló mellé aggatná a székelyeket(!) – ezúttal az RMDSZ hétvégi kongresszusának magától értetődő és alapvető határozatain – legyünk stílszerűek – húzta fel magát.

Azokon az örök érvényű igazságokon, hogy a magyar közösség szimbólumának tekinti a piros-fehér-zöld színeket, a székely zászlót, a magyar himnuszt és a székely himnuszt. Míg világ a világ. És ez így is van rendjén.

A magyarfóbiás Tudosénak ettől rögvest elgurult a gyógyszere. A mogorva méregzsák alaposan elvetette a sulykot, és ha már így tett, telehányta a közösségi médiát.

„Zuhanyzás közben alapvetően mindeni azt énekel, amit akar. A hálószobája falait is olyan színűre festheti, amilyenre szeretné. DE az otthonaikon kívül az ORSZÁG, amelyben a magyar nemzetiségűek élnek, az Románia!! A himnusz is a Romániáé. A zászló is a Romániáé. Ennyi. A zászlóval és himnusszal kapcsolatos többi ‘ötletet’ törvény szabályozza, amelyet be kell tartani”

okádta el magát a vállalhatatlan gondolatairól elhíresült szégyenpolitikus.

Kelemen Hunor újraválasztott RMDSZ-elnök a kongresszust követően határozattan kijelentett: a romániai magyarok szabadon és büntetlenül akarják használni nemzeti szimbólumaikat, megélni egyéni és közösségi jogaikat. Azzal együtt, hogy az erdélyi magyarok állampolgárai a román államnak,

„nem vagyunk mi senki ellenségei, részesei vagyunk a magyar nemzetnek, és ezt a világ legtermészetesebb tényeként éljük meg”.

Hallod-e, te nyomorult, (n)agybeteg Tudose? Festheted te kék-sárga-pirosra a hálószobádat vagy a budidat, mi, magyarok, az anyaországban és határainkon túl is akkor énekeljük a magyar és/vagy a székely himnuszt, amikor csak szeretnénk. Ha tetszik, zuhanyzás közben, ha tetszik, nemzeti ünnepeinken vagy a mindennapjainkban. Mert jogunk van hozzá, és mert büszkék vagyunk rá.

Még akkor is, ha megüt a guta. Sőt...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69314/pics/lead_800x600.jpg
Erdély,Himnusz,magyarellenesség,magyarság,Mihai Tudose,románia,Székelyföld,zászló
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-25 09:15:57
Szoktam írogatni egy-egy cikkel kapcsolatban, hogy tessenek megnézni a cikk mellett közölt fotót, mert az mindent elárul az adott emberről.
Nos, ez erre a szőröstalpú, csőagyú vadbaromra kiemelten vonatkozik !!!!!!
Üzenem neked, te vén hülye:

"Ki tudja merre, merre visz a végzet,
Göröngyös úton, sötét éjjelen. "

Melegen ajánlom, hogy a közelembe semmiképpen se vezessen a végzeted, pláne ne egy sötét éjjelen, mert az az út tényleg a végzeted lesz, te hatökör!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?