Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Karácsony is megbukott! Újabb nehéz szó: dolgozószobájából


Ezt komolyan nem hiszem el. Szerintem ezt már direkt csinálják, mert véletlenül nem lehet senki ennyire fogalmatlan. Most Karácsony Gergely követett el olyan helyesírási hibát, amilyen nincs is.

Dolgozószobájából. Nehéz szó – mint az útelágazódás. Karácsony Gergely szerint előbb dolgozószobályából – ez mondjuk beszarás –, majd dolgozószobáljából – ezen is lehet visítani. 

Komolyan mondom, hogy ez biztos valami hülye vicc. Ha erre nem játszanak rá, akkor ez nincs, mert nem hiszem el, hogy helyből hülyébbek, mint mások lendületből. Persze lehet, hogy nem Karácsony Gergely az elkövető, de akkor még nagyobb a gáz. Ha ő írta, akkor az nem olyan nagy probléma, mert akkor magából csinál bohócot (ez meg legyen az ő baja), de ha ezt nem ő, hanem a propagandistái követték el, akkor baj van, hiszen ezért még pénzt is kapnak. Persze, ha utóbbi történt, akkor biztos volt egy heves „…zdmegolás”. 

De most tényleg. Ennyi van ebben az egészben? Itt nem segít már senki más csak a – ahogy az Indul a bakterházban – a piócásember. Vagy az ellenzék teljes cseréje. Ebből így semmi nem lesz, csak egy szánalmas kabaré. Mert például a „dolgozószobályából/dolgozószobáljából” szavaknál még a Word is pirossal jelöl. Nem kell hozzá ész sem… 

(Ezen a ponton természetesen teljesen mindegy, hogy mit írt amúgy KariGeri, de azért az érdekelne, hogy hol épít „városszerte” stadionokat Mészáros Lőrinc.)

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69148/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-21 17:33:47
Akik ennyire hülyék, mint ezek az ellenzéki "észkombájnok", azok húzzanak már el a magyar politikai porondról, mint ló a kukoricásban !!!!
A haza legnagyobb árulói, az SZDSZ és az MDF már kijelölte az utat, és a végcélt >>>>> irány a politikai moslék !!!
A disznóimat se merném rábízni ezekre a hibbantakra, nemhogy egy ország irányítását !!!!
Na, söprés !!!!
Válaszolok
Zolika 2019-02-20 16:58:50
Hát ez meg megbolondult, hogy mindent kéccer mond kéccer mond.
Harmadjára már rá tudott jönni, hogy mit is akart mondani.
Válaszolok
Lászlóné 2019-02-20 13:52:27
Abból, hogy Karácsony háromszor is beírta ugyanazt a véleményét, az derül ki, hogy valaki figyelmeztette, hogy vétett a helyesírási szabályok ellen. De a javítás nem sikerült, ismét hibásan küldte el. Csak harmadszorra sikerült a javítás. Mindezekből az is kiderült, hogy fogalma sincs arról, hogy miként lehet a saját bejegyzésünket javítani, azaz szerkeszteni. Nem kell ahhoz háromszor is elküldeni a bejegyzést, mert elég, ha az első elküldés után szerkesztés útján kijavítjuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?