Blogolj!

Márki-Zay Péter és felesége a rendszer kegyeltjei

Az ellenzéki lapok ügyesen felsorolták azokat a kormánypárti képviselőket, politikusokat, akiknek négy gyerekük van, így hamarosan SZJA mentességet élvez a feleségük. Természetesen kimaradt Márki-Zay Péter neje a listázásból, pedig őt is érinti, ellenben nem nagyon tetszik neki az intézkedés.

Pedig ugye ott vannak a lurkók összesen heten. Vagyis Márki-Zayné Vincze Felícia vastagon érintett az adókedvezményben. Persze lehet mondani, hogy ez az intézkedés egy baromság, de nyilván nem kell elfogadni, lehet csatlakozni a rezsicsökkentést visszafizetőkhöz – ja, hogy ilyen egy sincs?! 

Szóval Felícia asszony szült hét gyereket – tette mindezt mindenféle engedmény nélkül, szóval az Isten éltesse érte! –, emellett az otthonszülés támogatója, bába és dúla, vagyis több baba születésénél is ott volt. Utóbbival kapcsolatban persze voltak olyan hírek, hogy akadtak súlyos hibák a munkavégzése közben, de ez most nem tartozik ide. 

A lényeg: Felícia asszony nem szül addig, ameddig nem lesz kormányváltás… Legalábbis erre enged következtetni a Facebookon megjelent posztja. 

Ez a válasza egy bábának a kormányzati intézkedésekre. A kedvezményes hitelre, a támogatásokra, az adókedvezményekre. Ezt mondja egy felelős (???), szüléseket is levezető, hétgyermekes anya. Amúgy, ha azt mondaná, hogy ne a pénzért vállaljanak gyereket a családok, hanem azért, mert egyfelől ez csodás dolog, másrészt meg nagyon jó a nemzetnek, akkor az ember nem is foglalkozna vele.

De Felícia asszony, a maga módján, politikát akar csinálni a gyermekvállalásból. Ő, mint a rendszer kegyeltje. Neki jó. Másnak ne legyen… Ilyen ez. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/69001/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
oregebbvagyokmintmzp 2019-02-17 22:14:49
Hát megint hírösek lettünk. Nem kicsit , nagyon ! Felícsia ezt elkúrtad !
Fúrd vissza magad a vincze családba , vagy mássz az öreg zay hátulsó felibe ! Kicsit gondókozz el mennyi kárt okoztál már azzal hogy egy ilyen idiótával gyüttél össze aztán merj kicsi lenni ! Mint a főnökötök !
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-17 21:32:53
Ja, és még valami !
Nyugodjál le hermina leokádia !
Ha valóban úgy áll a helyzet, ahogy azt a mocskos pofádon kifröcsögted, és még tartani is fogod a szavadat (ami azért egy liberrált őrültnél - valljuk be - ritkaságszámba megy), akkor te soha a büdös életben nem fogsz már szülni !!!! Remélem !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-17 21:25:51
Ez a márki-zayné vincze felícia armandó leokádia nevezetű senkiházi először számoljon el a bábaként elkövetett hibáival, és annak súlyos következményeivel. Mindenféle hülye nyilatkozatokat utána is ráér kiadni, ha egyáltalán lesz még rá alkalma !!!!
Továbbá - mindenki okulására - idézném még a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁNAK ide illő két pontját_
4.)A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
5.)A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni.
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Végül még egy idézet ennek a jószág nőnek, a miniszterelnök urat érintő aljas mocskolódására:
• Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember, arról lehet felismerni, hogy az összes hülye ellene szövetkezik.
(Jonathan Swift)
Magadra ismersz, felícia margarita francseszka anasztázia leokádia ?!
Válaszolok
kata válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-02-17 14:31:36
Hörögve tiltakoznak,őrjöngenek,de a nyakamat teszem rá,hogy némi számolgatás után ott fognak
sorban állni,és veszik igénybe a kedvezményeket.Mert ezeknek nincs gerincük.Ott ordítanak az utcán,
de amikor saját zsebre megy a játék,ők is beállnak a sorba a markukat tartva.Saját kis közösségében
úgyis tudni fogja mindenki,ki épített házat a támogatásból.Hiszen ezt nem lehet eltitkolni.Akkor lehet-
ne szembesíteni őket elvtelenségükkel.Mert ha ennyire utálják Orbánt,azt sem kellene elfogadni amit
ad.De mivel ezek csak a szájukkal nagylegények,elveik,tartásuk,becsületük nincs.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-02-17 11:51:40
Hát ki ez a lószar rakás csont idióta, Sulyok ??! Ki nem szarja le őt ? Remélem a hülye agyú nem fog egy fillér bármilyen formájú támogatást sem felvenni !! Ő sohasem fog szülni, mert komcsi - bolsi - libcsi vircsaft még egy emberöltőig nem lesz Magyarországon !! Ha lenne bármilyen csoda , akkor sem fogna szülni, mert a kommenizmusban ---Szányi csicska, pribék, PINCSI KUTYA szerint --- elleni fog...vagy varacskos békát, vagy bonobó majmot !! Előre elvtárs nő !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?