Blogolj!

Őrült fegyverletétel: Németország a migránsokban látja a jövőt


A Willkommenskultur csődje ide vagy oda, Merkellel vagy nélküle, csúcsra jár a német önfeladás. Bevándorlókkal virágoztatnák fel országukat. Még jó, hogy Magyarország más utat jár!

Elképesztő, egyben elborzasztó kutatási eredmény látott napvilágot, mely azt igazolja, hogy bármennyire is visszavonulóban van Angela Merkel, a kancellár felelőtlen, szűk látókörű politikája és halálra ítélt Willkommenskulturja termékeny talajra hullt.

A nemzeti jövőtervezés helyett kollektív öngyilkosságra készülnek a szebb napokat látott germánok.

Évente legalább 260 ezer bevándorlóra – ebből átlagban 146 ezer fő harmadik országokból származó migránsra – van szüksége Németországnak a demográfiai változások munkaerő-piaci hatásának ellensúlyozásához egy kedden bemutatott kutatás szerint. Erre a döbbenetes megállapításra jutott ugyanis az amúgy hírhedten bevándorláspárti, balliberális elkötelezettségű Bertelsmann Alapítvány megbízásából a szövetségi munkaügyi hivatal munkaerő-piaci és foglalkoztatási kutatóintézete a coburgi egyetem szakértőinek közreműködésével.

A vizsgálat végkövetkeztetése szerint:

a „bevándorlás a megoldás része” a demográfiai változások kezeléséhez.

Úgy számolnak, a munkaképes korú lakosság bevándorlás nélkül várhatóan 16 millióval csökken 2060-ig, a jelenlegi 47 millióról 31 millióra. Ezért – állítják – Németországnak bevándorlókra is szüksége van jólétének, gazdasági teljesítőképességének megőrzéséhez.

A németeknek tehát Mohács kell, pontosabban: München, Würzburg, Ansbach, Hamburg, Berlin kell.

Apropó, Berlin: éppen ma számoltunk be róla, a hétvégén a német fővárosban hosszú láncra fűzték azok nevét, akiket a bevándorlók bántalmaztak (nemi erőszak, késelés, gyilkosság). A Bertelsmann Soros-terve szerint semmiből sem tanulnak – még akkor is, ha nyilvánvalóan „mazsoláznának” végzettség és képzettség alapján.

Szerencsére akadnak országok, melyek nem a migránsokra, hanem saját erőforrásaikra építve képzelik el a következő éveket, évtizedeket. Nem is kell messzire menni: Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjében számos új, családtámogatási, a gyermekvállalást és az otthonteremtést ösztönző intézkedést jelentett be annak jegyében, hogy a magyar jövő zálogát a magyar gyermekek, a magyar családok jelentik.

„Olyan időket élünk, amikor egész Európában egyre kevesebb gyermek születik. A nyugatiak erre a bevándorlással válaszolnak. Amennyi hiányzik, annyi jöjjön be, és akkor a számok rendben lesznek. A magyar ember másként gondolkodik. Nekünk nem számok kellenek, hanem magyar gyerekek. A mi felfogásunk szerint a bevándorlás fegyverletételt jelent. Ha beletörődünk, hogy még biológiailag sem tudjuk fenntartani magunkat, azzal beismerjük, hogy saját magunknak sem vagyunk fontosak. Miért lennénk hát fontosak a világnak? Az ilyen népek sorsa a lassú, de biztos felmorzsolódás, míg végül porfelhővé válnak a népek nagy országútján.”

A németek fűtötte, vészesen száguldó hülyeségvonat tökéletesen bizonyítja a magyar miniszterelnök igazát. Az európai népek történelmi válaszúthoz érkeztek: megmaradnak és erősködnek vagy keverednek és elvesznek.

Ragaszkodnunk kell a gyökerekhez. Nichts ugribugri.

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68825/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,családpolitika,demográfia,Magyarország,migráció,migráns,Németország,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
margit 2019-02-14 08:17:45
Az arab országok törvényeit kellene követnie Európának is. Akkor ide sem jönnének. Amit Macron csinál felháborító, hogy saját népét öli és szemeket lövet ki. Ilyenkor hol vannak a jogvédők. A jobb oldal jogvédői nemzetközileg miért nem tiltakoznak úgy mint a liberális jogvédők, ha egy migráns emberi jogai sérülnek. Azt kell csinálni amit ők. Az őshonos polgárok emberi jogaiért is visítani kellene jó hangosan ország szerte és az UNIÓ vezetőinél fel kellene lépni ezek ellen , szembesítve őket azzal amit csinálnak. továbbá ezeket az UNIÓ-s vezetőket és a kiszolgáló ENGiÓk ellen azok a családok akiket a migránsok megnyomorítottak, megöltek miért nem indítanak ellenük kártérítési pereket, hizen ezek miatt a politikusok miatt halltak meg a szeretteik, vagy nyomorodtak meg. Mi ellenünk rögtöpert indit minden migráns bűnöző. Saját fegyverükkel kell vissza lőni hátha észhez térnek.
Válaszolok
margit válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2019-02-14 07:53:00
Így igaz. érthetetlen amit csinálnak. Azt hiszik, hogy a migránsok ugyanolyanok, mint a Közép Európai népek, akik dolgoznak értük észnélkül és hogy le tudják őket húzni mint a Közép Európaiakat. Ha megfeszülnek akkor sem tudják őket munkára szorítani. Csak eltartottként tekinthetnek rájuk mindig.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-13 18:02:27
Gebedjek meg, ha értem a németeket !!!
Ez a német nép egy rendszerető, pontos, rendes, tisztaságot kedvelő, és mindig betartó emberekből tevődött össze !!!
Most meg behívják ezt a sok mocskos, munkakerülő, fertőző betegségeket hurcoló és terjesztő, csak a segélyekre hajtó muszlim népséget, és szó nélkül tűrik, hogy ezek a mihasznák tönkre vágják, lezüllesszék, körbesz@rják a saját, szeretett országukat ?!
EZEK NORMÁLISAK ?! >>>>>>>>> ERŐS KÉTSÉGEIM VANNAK !!!!!!
Válaszolok
József
József 2019-02-13 12:21:57
A németek már nem küzdenek, jobbnak látják előre feladni.
De miért?
Válaszolok
Suarez jr. válasza: Zolika bejegyzésére 2019-02-12 18:24:31
-- Á --
Válaszolok
Zolika 2019-02-12 17:51:57
Németország kapitulált.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?