Blogolj!

Karácsony Gergely egyedül gombfocizik és azt hiszi mindenkinél jobb


Egyedüli gyerekkel megesik, hogy egyedül gombfocizik és ilyen esetekben előfordul, hogy a meccs végén elhiszi, hogy ő mindenkinél jobb, pedig csak a jobbkéz győzte le a balt.

Fotó: MTI

Valahogy így járt most Karácsony Gergely is, aki drámai küzdelemben legyőzte Horváth Csabát az MSZP-Párbeszéd házi bajnokságán. Gyakorlatilag úgy érzi, hogy minimun főpolgármester lett, de sokkal inkább ellenzéki megváltó szerepben tetszeleg. Mondjuk a hangzatos nyilatkozatok nem állnak tőle távol, emlékezhetünk rá, hogy tavaly április 8-án belefutott a késbe, amikor a választás napjának a felénél már beszólogatott Áder Jánosnak is. 

Meg ne próbálkozzon azzal, hogy ha Orbán Viktor elveszíti a parlamenti többségét, (...) mégis őt bízza meg a kormányalakítással, hiszen pontosan tudjuk, hogy nincs olyan ellenzéki párt, amely ezzel a bandával, a Fidesszel kormányozni akarna.

Tudjuk mi lett belőle: a választók akaratából olyan győzelmet aratott a Fidesz-KDNP szövetség, hogy a fal adta a másikat az ellenzéknek. 

Most ugye tényleg egy házi bajnokságon játszott a jobb és a balkéz egymással, de Karácsonyt annyira megszédítette a siker, hogy már neki is ment a kormánypártnak. Szerinte ő, vagyis azok, akik rá szavaztak egyenesen a Fideszt győzték le. Ez ugye nettó baromság, hiszen itt két haver játszott egymással, aztán jön majd az ősz és akkor választ kapunk arra, hogy mi az igazság. Kiindulva a tavaly áprilisi megmondásból Tarlós István akár hátra is dőlhetne, mert Karácsony nemcsak polgármesternek, hanem jósnak is nagyon gyenge. 

Mondjuk gombfocizni tud. Egyedül, csak aztán majd jön az ellenfél és akkor már nem olyan egyszerű a helyzet. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68475/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2019-02-04 14:57:14
Karácsony úr ezentúl Budapest összes korhadt fájához odaláncolhatja magát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?