Blogolj!

„Néppárti ötvöző” – Sneider Tamás nem érti, mi a baj...


A Jobbik elnöke talán kilóra vagy darabszámra mérné a rasszizmust, az antiszemitizmust, az erőszakot és a gyűlöletet. Mással nehezen magyarázható az egyre szánalmasabb viselkedése.

Fotó: MTI

Sneider Tamás nemhogy a lemondását nem fontolgatja, de még csak bocsánatot sem kér. Szerinte „nincs miért”. Ez derült ki kedden az ATV Egyenes beszédében, ahol a Jobbik-elnököt az utóbbi hetekben kirobbant antiszemita és rasszista botrányai kapcsán állították falhoz.

Sneider „Hipereuropéer” Tamás szerint „soha nem látott méretű” uszítás zajlik ellene, annyira fél tőle a Fidesz. Ellene, a karizmatikus konzervatív vezető és világszerte ismert politikai gondolkodó ellen, aki „a skandináv modellt ötvözné az osztrák modellel” a magyar parlamenti demokráciában.

Sneider Tamásról az elmúlt bő egy hétben (is) kiderült, hogy az „ötvözésben” igazán májer. Előbukkant róla egy videófelvétel, amelyen becses neje – pártelnök férjuram nyakában – náci karlendítésre erősen emlékeztető mozdulattal integet. Majd egy hanganyagocska, amelyen arról beszélt, hogy még mindig jobb, ha valaki muszlim vallásra tér át, mint ha zsidóra. Majd egy leheletfinom vádirat, amely szerint fiatalon bántalmazott egy mozgássérült roma férfit. Végül (de nem utolsósorban?) egy pár hónapja készült hangfelvételke, amelyen a cigányok agyonütéséről beszélt, miközben jobbikos elvtársai jót kacagnak.

Mind-mind egy igazi konzervatív, európai, a jogállamiságot, a szabadságot és az egyenlőséget tisztelő, mondhatni: ötvöző politikus ismérvei. Egytől egyig!

Félre is a tréfát, hiszen ez már gombócból is durván sok, nem még a rasszista és az antiszemita megnyilvánulásokból. A régebben vizslákkal, újabb pónikkal cukisodó, a balliberális tömbben feloldódni látszó Jobbik elnöke annyit sem mond: elnézést. Nem is érti, miért kellene elnézést kérnie – nyilván „féltékeny” elődje, Vona Influenszer is csak olajat öntött a tűzre eme igényével. Hiszen ezek a gonosz kormánymédia manipulációi, vagy ha nem, akkor: „játékos felvételek”, „humoros megjegyzések”, na jó, legfeljebb „rossz félmondatok” voltak.

„Gondolja el, hány ilyen titkos felvételt vettek fel már rólam, és mindössze ennyit tudtak kihozni, ennyit tudtak összeollózni egy évtized alatt, azt mondom, hogy ez nem hiszem, hogy egy hatalmas nagy probléma, vagy legalábbis megoldható”

– koronázta meg politikai teljesítményét a diploma nélküli „történész” exszkinhed.

Szóval „nem egy hatalmas nagy probléma”, illetve „megoldható”. Már ha kilóra vagy darabszámra mérik a rasszizmust, az antiszemitizmust, az erőszakot és a gyűlöletet.

Persze értjük mi pontosan. Kutyából nem lesz szalonna. Miközben a balliberális brancsban legalább annyi a cinkos, mint a vétkes (néma).

Apropó: csak én nem hallom Heller Ágnes jajveszékelését?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68277/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,ellenzék,Jobbik,rasszizmus,Sneider Tamás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-31 17:32:03
Sokan mondogatják, hogy a JOBBIK (vagy BALLIK ?) jelenlegi helyzeténél már nincs lejjebb.
Ez tévedés !
Még nem érte el ez a hazaáruló, álnok, mocskos párt, - és a vezetői -a bányászbéka valaga által behatárolható alsó szintet. Van tehát hova "fejlődniük" ezeknek a senkiknek, meg az őket dicsőítő "'hellereknek" is !!!
Csak ki kell várni a végét.
Válaszolok
kata 2019-01-30 19:38:15
Nem jajveszékel heller,mert most lapít,mint az a bizonyos a fűben.Neki is nagy része van abban,hogy most
itt tart a jobbik.Nem így volt tervezve,de rosszul sült el.Ez a nagyeszű sündisznócska még mindig abban a
hitben van,hogy a választók hülyék,nem tudják mit akarnak,és akkor jön a pesti értelmiség,és majd ők meg-
mondják,mit-hogyan kell gondolni.Még most várnak,hátha jóra lehetne fordítani az elcseszett dolgokat,és az
Istenadta nép is észhez tér,és meghallja a megváltó szózatot.Túl sok energiát fektettek be,nem tudom minek
kell még történnie,hogy heller és bandája, no meg az egész ballibsi oldal magára hagyja az ún.jobbikot.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?