Blogolj!

Karácsony Gergely bemutatatta a programját


Kicsit sem zavarja, hogy az ellenzékiek között sem ő a legnépszerűbb jelölt. Megy előre, mint az elszabadult hajóágyú.

Fotó: MTI

Karácsony Gergely úgygondolja, hogy ő főpolgármester-jelölt, márpedig, ha így állunk, akkor programjának is lennie kell. Van is neki és be is mutatta. Mondjuk teljesen felesleges volt, hiszen úgy tűnik a balliberális oldalon sem ő a legnépszerűbb jelölt, márpedig a mondás szerint csak egy induló jön onnan. 

A politikus tízpontos javaslatot állított össze, amelyet még társadalmi vitára is bocsát Kiindulva a tüntetések létszámából nem lesz hangos veszekedés. Ráadásul első körben demokratikus működést szeretne, ami már ugye megvan, így ehhez nem kell nagy ész… És létrhozná a Budapest Agórát is, ami nem piac, hanem vitatér lenne. Mindenki elmondhatná a véleményét, minden ügyről. Mint az ókorban. 

Emellett foglalkozik még a klímával és a környezetvédelemmel. De a legtöbb tennivaló a közlekedési területen van. Elektromos buszok kellenek a fővárosba, meg sok villamos, amelyek még fonódnak is és kerékpárútban is jelentős a hiányunk. 

A programbemutatón részt vett Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje és Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP budapesti választmányának elnöke is. Vélhetően ők is jót nevettek magukban Karácsony küzdelmén. Mert, valóban gyanús, hogy nem lesz ő jelölt, de ha igen, akkor a bukottak még kategóriába kerül. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68119/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Géza 2019-01-28 11:13:28
Szerencsétlen hülyegyerek a Tarlós nyomába sem léphet.
Miről álmodozik az üres fejével?
Remélem a szék mellett marad a helye.
Válaszolok
éva 2019-01-27 18:08:56
Nem vagyok a Demokrácia ellen! Nagyon humánus, következetes, szeretett főnökként sem könnyű összehangolni,- 20-30 ember megelégedettségére tenni; -mindenben, minden percben! Kari Gerinek fogalma nincs milyen káoszt okozna az "AGÓRA" Budapesten! És a vidékiek kimaradnának a buliból? Már volt ebből súrlódás! " Sok villamos"???? A források? Zuglót nem tudta rendben tartani- ki tudja miért??? Remélem az emberek többsége nem engedi ezt az Álmodozót kísérletezgetni mindenki keservére, kárára!
Válaszolok
kata 2019-01-26 19:03:33
Szegény annyi minden szeretett volna már lenni,de mindenről lemaradt.Még saját családja sem érti,mi lelhette
geri fiút,mert a család többi tagján eddig nem mutatkoztak a hibbantság jelei.Ez kijelöli magát mikor-minek,
elhiszi,hogy lesz belőle valaki,és amikor nem választják meg,bedurcizik.Most is ez lesz a vége.És nem tudom
hány szék között megint a pad alá fog esni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?