Blogolj!

Elmebaj – garázdaságot vizionáltak a fideszes teaosztásban a gyurcsányisták


A rendőrséghez fordult a DK Makón, miután a fideszes alpolgármester teát kínált az ellenzéki tüncikén. A rendőrség szerencsére higgadtan és bölcsen járt el: lepattintotta a kommunista gyurcsányistákat, akinek immár papírjuk van a politikai agyalágyultságról.

Illusztráció: pixabay.com

Pikáns politikai pofonba szaladt bele a Gyurcsány-párt makói fiókszervezete. A Maros-parti túlmozgásos DK-sok súlyos bűncselekményt véltek felfedezni a fideszes alpolgármester kedves gesztusában. Czirbus Gábor barátai társaságában forró teát (illetve némi édességet) osztogatott a január 5-i fagyos hidegben tüncizgető néhány tucat „ellenállónak”, hogy ne csak a féktelen gyűlölködés tüze fűtse őket.

A hőzöngő O1G-zők mindezt azzal köszönték meg, hogy feljelentették a rendőrségen. Tán citromba harapott Mucsi Tamás – ő a helyi Gyurcsány –, hisz provokációt ordított, és elvtársaival együtt a gyülekezési törvény megsértése, valamint rendzavarás, garázdaság vádjával mószerolta be a teakínáló teamet. Mire a rendőrség jól elhajtotta melegebb éghajlatra.

Képzeljék el, hivatalosan is kimondták: a teaosztás nem bűncselekmény, nem rendzavarás, nem garázdaság! Még szép. De legalább a hülyeséget okiratba foglalták. Az őszödi böszmeség vörös ködének vakságában szenvedő DK-soknak immár papírjuk van a politikai agyalágyultságról.

Mondhatni: házhoz mentek a lószerszámért.

„Szerencsére Mucsi Tamással szemben a rendőrség úgy látta, a teával kínálás nem meríti ki a garázdaság fogalmát, így elutasították a feljelentést. Sajnálom az ügyet, de legalább most már mindannyian tudhatjuk, hányadán állunk. A demokrácia a saját politikai érdek szolgálatáig tart, utána jön a kommunistákra jellemző feljelentgetés”

– véste bele politikailag korlátolt ellenfeleit a helyi vörös könyvbe a fideszes alpolgármester.

Ha azt hiszik, hogy ezek után a kommunista gyurcsányisták belenyugodtak a sorsukba, hatalmasat tévednek. Mucsi elvtárs a megyei lapnak nyilatkozva kitart amellett, hogy a Fidesz provokált, sőt

„a teaosztásnak közegészségügyi kockázata is lehet, ami a tüntetés szervezőjét terheli”.

Egy dologban azért igaza van. Bizony, tényleg kirajzolódik ebben a morbid sztoriban a közegészségügyi kockázat: a féktelen, paranoid gyurcsányizmusé, ami a magyarok lelkét mérgezné. Reggel, éjjel meg este. 

Szerencsére a nemzetnek bivalyerős az immunrendszere. Nem dőlünk be azoknak, akik "kurva" sok bort isznak, miközben teát prédikálnak.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68051/pics/lead_800x600.jpg
Czirbus Gábor,DK,fidesz,Gyurcsány Ferenc,Makó,Mucsi Tamás,őszödi beszéd,rendőrség,tea
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Zolika 2019-01-25 22:19:25
Ez már annyira súlyos, hogy nem gyógyítható, mucsi elfftárs .
Válaszolok
éva 2019-01-25 21:01:10
Mindég tudtam, hogy meg lehet ismerni a madarat a tolláról! A gyurcsányisták az emberarcú, de sátáni alakot öltött döglegyek. Féltékenyek, irigyek;- meleg teával kínált ( NÉHÁNY FŐ), szimpatizánsaik átpártolnak a kormány-oldalhoz. ÚGY LEGYEN!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-25 12:37:06
Amit ezek a "liberráltak" politizálás címen végrehajtanak, az már a saját - talán még meglévő - embereik előtt is ciki !!!
Amúgy meg: addig jó nekünk, amíg ez a hitelét vesztett összes bagázs ilyen töklámpa.
Valószínűleg nem véletlenül mondta egykor az amerikai elnök:
"Nem arról van szó, hogy a liberálisok tudatlanok. Arról van szó, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van."
(Ronald Reagen)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?