Blogolj!

Román rasszista nyert pert a székelyek ellen


A román bíróság hozott egy igazi rasszista, antiszemita döntést. El kell távolítani a székely zászlókat a székelyudvarhelyi városházáról.

Fotó: szekelyhon.ro

Döbbenetes ítélet… 

De kezdjük azzal, hogy ki kezdeményezte a bírósági eljárást. Van ez a Dan Tanasa nevű igazi román rasszista, aki az ideje jó részét azzal tölti, hogy a magyarokat, a székelyeket vegzálja. Nyilván lenne ötlet, hogy mivel foglalkozzon inkább, vagy éppen játszon azzal, ami vele egy idős, de hát ebben a tekintetben lehetnek bajai. 

Szóval ez az igazi fajgyűlölő román ökör fogta magát és feljelentette a székelyudvarhelyi önkormányzatot, mert az nem átallotta a városháza homlokzatára kitenni a székely és a városi zászlót. Micsoda felháborító cselekedet. Egy székely városban! Ki látott még ilyet?! Ráadásul ez az igazi román kretén nem először jelentette fel a várost. Elsőre olyan komoly beadványt sikerült összeraknia, amelyet a bíróság formai hibák miatt elutasított. 

A második viszont sikerrel járt – a román bíróság is elmegy ám a sunyiba… – és a következő ítélet született: 

köteles eltávolítani a kék-arany színű, Székelyföld zászlójának is nevezett lobogót, illetve a város fehér színű, címeres zászlóját a homlokzatról és az épületből.

Botrány! Rasszizmus! Fajgyűlölet!

A törvény szerint más ország zászlaja csak a románnal együtt jelenhet meg, hivatalos ünnepeken, vagy rendezvényeken. A székely lobogó – sajnos – nem másik országé, hanem egy nemzetiségé, vagyis a rendelet nem szabályozza. 

Szóval ez a Dan Tanasa, aki főállásban blogger, mellette hobbi székely-gyűlölő rasszista, pert nyert egy város ellen. Kirekesztő döntést hozott a bíróság, egy lokális antiszemita felbújtó beadványa alapján. 

Európai Unió, 2019…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/68013/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-24 12:37:27
Ilyenkor egyébként hol a bodrogközi náthás 3,14csába vannak az olyan "nagy jogvédő", senkiházi, ingyenélő szemétládák, mint a sz@rgentini, a juncker, a kerítésléc fogazatú holland majom, a Helsinki Bizottság, az Amnesty Internacionel, meg a többi sz@rjankó ?!
Nem hallottam róla, hogy bármelyik megnyikkant volna azon a fülsértő vinnyogó hangján, amit korábban ezerszer lehetett hallani az egész világon !!!!
LIBERRÁLTAK !
BETOJTATOK, VAGY CSAK HALLGATTOK, MINT SZ@RGENTINI A FŰBEN ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?