Blogolj!

Kevés ember sok helyen is elfér


Bocsánat, de röhögni kell az ellenzéki tüntetésen. Az embernek fülig ér a szája, ha olvassa a január 19-i giganagyóriásielképesztő megmozdulásról szóló híreket.

Fotó: MTI

Nézzük a legfüggetlenebb (értsd: ellenzéki, mint a szél) index.hu címét: Szombaton az történt, hogy kevés ember tüntetett sok helyen. Azt hiszem, akkor meg is lennénk, hiszen talán nem az a lényeg, hogy sok helyen legyen kevés ember. Lapozzunk. A 444 is elismeri, hogy a tüntetők alig vannak. A csendes többség sokkal inkább csend, mint többség – írja az ellenzéki szócső. A lap egyébként megpendíti, hogy mi értelme az egésznek, ha úgysem történik semmi. Mi történne, ha harmincan vagytok? Olcsóbb legyen a kenyér? 

No, de nézzük mit ír az egykor szebb napokat látott HVG. Budapest helyett a Lánchidat blokkolták és Bayer Zsolt „bajszát” rángatták tüntetők – áll a címben. Kabaré. A patinás átkelőt mondjuk percekre bénították meg, ehhez elég volt úgy száz megkeseredett. És, ha Bayer Zsolt az ellenség, akkor nincs itt nagy baj, mert a publicista egyrészt nem az, másrészt pedig – gobdolom – tesz rá magasról, hogy mit mondanak róla a tüntetők és amiatt sem nagyon forog az ágyában, mert a HVG ír róla. 

A mindig korrekt – szarkazmus! – 168ora.hu igyekszik elkenni a valóságot és sok érdekes témával feledtetni, hogy csúnyán elbukott a szombati tünti. Ellenben a Népszava online kiadása igazán ügyesen foglalkozik a szombati semmivel: hangzatos címek, sok cikk – több, mint tüntető – és ezzel sokkolják a népet. Már, aki olvassa őket. Ellenben a 24.hu-nál úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak igazából ezzel az egésszel. Igazuk van. Úgy néz ki, hogy az ellenzéki sajtó – ami, maga az ellenzék – elismerte, hogy lótúró volt ez, nem gigatüntetés.

Semmi sem volt ez… Mert igazából nincs rá igény. Lehet menni dolgozni. Aki akar, akár 400 órával többet is. Aki nem, az nem. Ez van. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67854/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-21 18:20:03
Felfoghatatlan, hogy mindenki 400 óráról beszél! A közalkalmazottaknak, Eg.ügy, katonaság, könyvelők, vagy határidőhöz kötött munkát végzők NEM mehetnek addig haza amíg be nem fejezik a dolgukat! Vagyis csak 150 plusz! ( 250+ 150 óra!) De ennél sokkal több amit elvárnak! A Biztosítóknál a kapcsolattartók szintén sokat /másodban= éjszakai munkát is vállalnak! / Az ÁTKOSBAN AKI DOLGOZNI KÉNYSZERÜLT AZ ALACSONY FIZETÉS MIATT [80 ÓRA volt a megengedett] - több néven (személyi igazolványra ) vállalt munkát. Közterhet be kellett fizetni, de semmilyen plusz elszámolást (tóra-.díjat) nem kapott! Most igazán látszik, hogy kik tartoznak, milyen ember utánzatok tolják az ELLENSÉG, KOLLABORÁNS MOCSKOK szekerét! Elgondolkodtató kell legyen, a még normális, de a Kormánnyal valamilyen okból nem szimpatizálók részére!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-20 12:04:46
Ezt nem fogadta ----el....---- sajnos senki.....
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-20 12:02:45
Hallgatván, hogy a hatalmas tömeg , szana szét az országban megindította a végső támadást ellenünk SZÉLLNÉ SZÉL BERTALAN fergeteges miniszterelnök //..bolond, csont idióta, droid, zombi.......// csatakanca vezérletével szombaton.....ma vasárnap nem tudom , hogy akkor végül is ki a miniszterelnök ?? Hol székelnek , toj - toj klozet van.-e szétszórva, felállítva részükre, vagy keresnek csapást a susnyásban....Kardinális kérdés !! Ugyanis nem látom jelét sehol sem az elsöprő marxista - leninista - sztalinista - rákosista - csermanek janóista... komcsi - bolsi - libcsi győzelemnek !! Vagy -- mint egész életükben eddig is meg ezután is...-- megint HAZUDTAK HAZUDTAK és félrevezették népüket , a mamelukokat, a tapsi - tapsi nyaloncokat ??!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-20 11:13:54
Anyám, borogass !!!
Néhány - Soros által lefizetett - idétlen ökör gyülekezete, semmi más.
EGYSZERŰEN SZÁNALMAS AZ EGÉSZ !!!! >>>>>> hála Istennek csupán ennyit tud a "kormányváltó többség".
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?