Blogolj!

Ujhelyi a kettős mérce császára


Ujhelyi István örül. Mi több, talán boldog is! Kevés elég neki ehhez, csak az kell, hogy kitiltsanak egy Echo TV-s munkatársat a Parlamentből.

A csatorna kollégájának az volt a „bűne”, hogy lefotózta a menzán sorbanálló képviselőket. Tette mindezt azért, hogy megmutassa a képviselőket csak a miniszterelnökség 850 forintos menüje zavarja, a Parlamenti büfé még olcsóbb kínálatából szívesen csemegéznek. Újhelyi jelentett is, mint a régi jó elvtársak és az Országgyűlési Sajtóiroda lecsapott, kitiltotta az Echo TV munkatársát az Országházból. 

Több se kellett a szocialista EP-képviselőnek, azonnal boldog lett és posztolt a közösségi médiában, így: 

Az Echo TV munkatársa megszegte az előírásokat, ez nem is kérdés. Járt neki a büntetés, talán ez is logikus. Ugyanúgy, ahogy korábban az index, vagy a 444 újságíróinak. Az más kérdés, hogy akkor nem örvendezett az MSZP-s politikus. Legalábbis nincs arra vonatkozó adat, hogy posztolt volna az elfogult ellenzéki médiáról, vagy arról, hogy azért liberáliséknak sem szabad mindent. Akkor hallgatott, vagy csak magában morogtt és arról fogalmazott mondatokat, hogy nincs sajtószabadság, nincs demokrácia.

Most viszont örül az istenadta. 

Boldog, mert megrendszabályoztak egy kormánypárti csatornát. Tehát ez a dupla kettős mérce. Egyrészt csak a miniszterelnök ebédjének az ára fáj neki, másrészt csak az ellenzéki média kizárásán tud dühöngeni. A parlamenti menü ára remek, az Echo TV rendszabályozása „helyes”.

Ilyen ez. Ujhelyi a kettős mérce császára. Is. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67789/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-19 11:36:42
Újhülye nemcsak a kettős mérce császára, hanem mocskos hazaáruló, aki - mellesleg - fiatalabb korában még komp akart lenni, de N E M >>>> K O M P L E T T !!!
Válaszolok
Ernest 2019-01-19 06:01:37
Nahhhhh.... Ennyi "boldogság" legyen az életében Újhülyének!! :D
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?