Blogolj!

Betegesen kritizálják az M5-öt, mert a melegekről készített műsort


Az MTVA kultúrális csatornája, vagyis az M5 darázsfészekbe nyúlt, amikor a melegekkel foglalkozott.

Mert egy réteg szerint nálunk ezzel csak egyfélfeképpen lehet foglalkozni. Mégpedig úgy, hogy elfogadjuk, eltűrjük még akkor is, ha egy meleg nyári délutánon a Bibliát gyalázva vonaglanak Budapesten. 

Kizárólag csak pozitívan állhatunk a kérdéshez, mert ha nem ezt tesszük, ha véletlenül azt mondjuk, hogy családot egy férfi és egy nő alapíthat, akkor kirekesztők, homofóbok vagyunk, sőt egy idő után nácik is. Még akkor is, ha úgy, ahogy az M5 tette a szerda esti műsorában csak vizsgáljuk a problémát. 

Mert mit csinált az M5? Semmit! Egy beszélgetős műsorban elemezte a melegek helyzetét. A lelki vívódásokat, a hétköznapi problémákat. Nem lesöpörte az asztalról a kérdéseket, hanem válaszokat keresett arra, hogy mi van azokkal a melegekkel, akik amúgy nem szeretnének a saját nemükhöz vonzódni, hanem családot, gyereket akarnak. 

A most hisztérizázó liberális sajtó nem hajlandó tudomásul venni, hogy valóban vannak olyan terápiák – lehetőségek –, amelyek azzal foglalkoznak, hogy miként lehet egy homoszexuális emberből heteró. Mert lehet, ezt tények bizonyítják. Vannak olyan melegek, akik vágynak a segítségre, mert zavarja őket a saját homoszexualitásuk és meg is kapják a megfelelő támogatást. Nehogy már az legyen az elítélendő, aki lelkiválságokkal küzd, aki változtatni szeretne az életén.  

Erről szólt a műsor. No, de erre magasról tesz a balos média. Egyszerű a gondolkodásuk, így a következtetésük is, szerintük az M5 betegnek tekinti a melegeket… Ezt a műsor nem mondta, csak a kritikusai. No, ez a beteges. Kezeltetni kellene. Erre is vannak megfelelő szakemberek. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67805/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-19 11:13:50
Ezt a normális (már úgy értem: nem kommunista) körökben úgy hívják, hogy a liberálbolsevikok elviselhetetlen véleményterrorja.
Szerintük a liberálbolsevikok legfőbb szabálya (ha úgy jobban tetszik, akkor az íratlan törvénye:
1./ A liberálbolseviknak mindig igaza van !!!!
2./ Ha esetleg, netalántán, véletlenül még sincs igaza valami elvetemült libsinek, akkor automatikusan életbe lép az első törvénycikk !!!
Ebben az egészben az a legborzasztóbb, hogy Magyarországon - és sajnos a világ számos más országában - a XXI. században, fölényes, háromszori, kétharmados jobboldali országgyűlési választási győzelem után még mindig itt tartunk !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?