Blogolj!

Matolcsyra lehet mondani, hogy lop, ellenben a H1G sértő Hadházyra


Tulajdonképpen a címben benne is lenne minden, de azért érdemes elmorfondírozni egy kicsit két friss bírósági ítélet kapcsán.

Fotó: nepszava.hu

Nézzük először a Matolcsy Györgyöt érintő kúria határozatot. Még 2016-ban mondta Bárándy Gergely szocialista képviselő, hogy a jegybank elnök lop. No, erre fogta magát Matolcsy és jól feljelentette az MSZP-st, ma meg a kúria úgy döntött, hogy Bárándy nem követett el törvénysértést, vagyis az MNB elnökére lehet mondani, hogy lop. 

A másik ítélet. Bayer Zsolt ellen Hadházy Pókember Ákos nyert pert. Az LMP-ből kiütött képviselő azért fordult a bírósághoz, mert Bayer azt (is) írta róla, hogy „egy utolsó, szemét, becstelen gazember”. Hadházynak ez is bántotta a szemét, de végül a bíróság úgy döntött, hogy ezt lehet mondani, ellenben a „Hadházy g.ci, Szél Detti nyeli” mondat az sérti az emberi méltóságot. Bayer fizethet is 300 ezret, bár úgy tűnik nem fog. 

MEGJEGYZÉSEK EGY PERHEZ

Ilyen fényes győzelmet még senki sem aratott azzal, hogy elveszített egy pert. Lássuk az előzményeket és a mindennél fontosabb következményeket: Még 2017 májusában, a Tabáni Gösser sörözőben volt szerencsém találkozni mindenféle „civil" aktivistával, no és persze mindenféle ellenzéki politikussal, akik rátelepedtek a remek kis programra, amely azt igyekezett körüljárni, ki miket is szokott mondani a közbeszédben.

Na, most a helyzet az, hogy Matolcsyról még sosem bizonyosodott be, hogy lopna. Hadházyról meg mindenkinek az a véleménye, amit akar. Az O1G elburjánzásának korában az LMP-sek nagyon érzékenyek lettek. A H1G nem járja, az sérti a méltóságot. Amúgy Bayer a mondatot nem maga találta ki, hanem egy tüntetéses rigmust írt át, eredetileg Orbán és Áder szerepelt benne. 

Szóval Matolcsyról lehet mondani, hogy lop, de Hadházynak van emberi méltósága. Meg Orbánnak is. Sőt Ádernek is. Utóbbi kettő hány pert tudna nyerni, hányszor 300 ezer forintot nyerhetnének meg? 

Furcsa egy világ ez. És nemcsak azért, mert akkor is lehet mondani valakiről, hogy lop, ha azt semmiféle vizsgálat, vagy tény nem támasztja alá. Igaz Hadházyról sem tudjuk a másik állítás igazságát. De nem is mondhatjuk. Bírósági papír van róla. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67709/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-02-10 18:45:03
Csak találgatni lehet, miért olyan a (i)Gazságszolgáltatás Magyarországon!? Azért; -mert van az a pénz..., Vagy;- még sok a nyugdíja mellé zsíros havi jövedelemért pöffeszkedő vérbíró? Esetleg a sok vén bíró akik (kevés tanulással) a Pártocska Diplomáját bitorolja? Talán a fiatalabbak; - hihetetlen szigorú erkölcsi előírásnak kell megfelelniük, amit nem tudnak, vagy nem akarnak betartani [élni akarnak], de ezzel a nagy-testvér (mindenhol vannak) - zsarolni tudja, vagyis abban a mederben tudja őket tartani, ami meghatározó viselkedést irányoz számukra!
Válaszolok
Suarez jr. válasza: Csaba bejegyzésére 2019-01-17 12:56:45
Kérem szépen, nem ajvékolni, nyammogni, jajgatni kell, hanem CSELEKEDNI !! Mindenki cselekedjen a maga területén a lehetőségeihez mérten !! Így leszünk előrébb !!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-17 12:52:29
Először is HABLATYHÁZI SZARHÁZI LOP .........LOPÓS.........ha pedig LOPÓS, akkor TOLVAJ is !! Ha pedig LOPÓS TOLVAJ , akkor RABLÓ is !!! Már pedig , ha valaki LOP TOLVAJ és RABLÓ akkor sitten van a helye !! Indítom az eljárást ellene ! //.. a tolvajt el kell kerülni, nem szabad a közelünkbe engedni, bizonyos távolságot kell vele szemben tartani....// Bizonyítékom ugyan nincsen arra , hogy SZARHÁZI TOLVAJ LOPÓS RABLÓ , de nem is kell , csak --a mostani bírósági ítélet alapján Bárándi v. Matolcsy..-- egyszerűen bemondom és kérem , hogy a ........bíróhoz kerüljön az ügy !! Nyert helyzeben vagyok !! Másodszor : nem tudom, hogy hívják a bírót, aki Bayer Zs. ügyét tárgyalta . Mondjuk BÜDÖSLÁBÚ JÁNOS . Nos , az eddigi ismereteink alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy BÜDÖSLÁBÚ JÁNOS LOP CSAL HAZUDIK TOLVAJ RABLÓ.......... bizonyítékunk nincsen , de nem is kell !! Ilyen a mai Eu. compatibilis bírói, /i/gazság szolgáltatási ítélkezési rend !! Brávó KOMMENISTÁK BOLSEVIKOK LIBCSIK lejárt az időtök ,,, TAKARODÓ !! Tavaszi nagytakarítás,, féregtelenítés következik , mindenki sorra kerül !!!
Válaszolok
Csaba válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-01-17 08:08:21
egyetértek.Még nem halt ki a szocialista vezetés.De ha így haladunk nem is fog,mert újratermeli önmagát.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-17 00:51:45
Régóta mondom, hogy a magyar (i)gazságszolgáltatás legnagyobb problémája az a mocskos (i) betű !!!!!
Még ma sem világos mindenki számára, hogy a magyar bírói kar - pontosan úgy, mint az ügyvédi, valamint a közép - és felsőfokú tanári kar - legnagyobb része kommunista ivadék ?!
Ezek a foglalkozások apáról fiúra, kommunistáról kommunistára szállnak már több, mint egy évszázada, hiszen - emlékezhetünk rá - volt olyan időszak, amikor csakis azokat vették fel az egyetemekre, akiknek a felmenői is ilyen tevékenységeket végeztek !!!
Ez a jelenség mérgezi a mai napig is a magyar közéletet. Nem volt az véletlen, hogy az Orbán kormány a bírói kar nyugdíjazásának átírásával próbált ezen változtatni, csakhogy a "brüsszeli elvtársak" ebbe is belepofáztak, így az csak részben sikerülhetett !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?