Blogolj!

Karácsony ha építeni nem tud, legalább rombolna


Tombol az elmebaj: a nulla százalékos Párbeszéd előválasztandó főpolgármester-jelöltje a Liget-projekt leállításával kampányol – őrült érveléssel.

Fotó: MTI

Karácsony „Fogjuk meg egymás kezét” Gergelynek alighanem agyára ment az előválasztásnak gúnyolt balliberális roncsderbi. A Párbeszéd pártszédelgője, aki gyakrabban váltogatja pártjait, mint más az alsónadrágját, a Horváth Csaba – Puzsér Róbert operettduó elleni testvérharcban vágta ki a magas C-t, amennyiben a nemcsak Budapest közösségét, hanem az egész országot gazdagító Liget-projektbe rondított bele egy soros köpettel.

KariGeri elvtársnak nem lehetett könnyű álma a nehéz vasárnapi vacsi után, legalábbis erre utal heveskedő hétindítója: megválasztása esetén kezdeményezni fogja a Liget-projekt leállítását – berregte az ellenzéket soha meg nem szólaltató közmédiában.

Ami a megválasztását illeti, alighanem főpolgármesteri vágyait öntötte szavakba, bár nála ugye sose tudni, egyik napról a másikra akart ő már árnyékormányozó miniszterelnök, európai parlamenti képviselő (listavezető), Budapest első embere és/vagy Zugló polgármestere lenne. De mint tudjuk, minden még egy ekkora géniusznak sem megy, mint KariGeri, aki szerint annyira Lehet Más a Politika, mint a régi baloldal, hogy a Párbeszéddel be is lehet tagozódni az MSZP-be.

És ki tudja, ez a harc-e a végső...

Szóval KariGeri, akit nem az eszéért fognak elrabolni, azzal ködszurkál, hogy aszondja: „egy parkban építkezni őrültség”. Nemhogy Nobel-gyanús, de még Citrom-minősítésre sem érdemes ez az agymenés, mellyel legfeljebb a Ligetvédő-előválasztókat robbanthatja ki virtuális vagy valós sátraikból.

Főhősünk, akit finoman fogalmazva sem jellemezhetünk úgy, hogy a legélesebb kés a balliberális fiókban,

valamiféle bázisdemokratikus

„társadalmi vitát kezdeményezne arról, hogy a Városligetben már zajló építkezéseket miként varrják el”.

A Párbeszéd varrónő-imitátora igencsak berozsdásodott a közéleti iszapbirkózások lázas semmittevésében, mert a főváros valamelyik rozsdaövezetébe költöztetné át a már több nemzetközi építészeti díjjal is elismert, fantasztikus, Budapest büszkesége 21. századi projektet.

Keresem a szavakat, hogyan is jellemezzem Karácsony új évi őrültségét, de nehéz találóbban fogalmazni, mint Tarlós István főpolgármester tette nemrég súlytalan kihívójáról:

„Ő egy intellektuális aktor, de a gyakorlati tényezők figyelembevételétől szigorúan távol tartja magát.”

Ugyanezzel a lendülettel tartsa magát távol a Liget-projekttől is. Ha már építeni nem tud, legalább ne romboljon!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67599/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Karácsony Gergely,Liget Budapest Projekt,Ligetvédők,Párbeszéd,Városliget
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-01-14 21:13:13
És készített már közvélemény kutatást ez a félcédulás arról,hogy a nemzetközileg is elismert tervekről mi a fő-
városiak véleménye?Kiállnak a fejlesztés mellett,vagy a ballibsi oldal mindent felforgató,semmilyen ötlettel nem
rendelkező,csak a rombolást ismerő ígéretei mellé teszik le a voksukat?Honnan veszi,hogy a budapestieknek nem tetszik az átalakítás?Csak nem megkérdezett néhány eszement kompromisszumképtelen ligetvédő majmot?Ami pedig a vágyálmait illeti,azokból eddig semmi nem jött össze,azon kívül,hogy Zugló polgármestere
lett,de azt is egyre kevesebben díjazzák.Szóval a nagy arcból lehetne egy kicsit lefaragni,mert túl nagy az egó,
és karigeri egy jó nagy pofára esést takarítana meg magának,ha egy kicsit szerényebb lenne.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-14 16:26:29
Ma reggel a Kossuth rádióban nyilatkozta ez a karácsonyfa dísz (hisztis) geri, hogy csakis ő a legalkalmasabb a főpolgármesteri címre !!!
Azt is mondta, hogy nem is érti mire ez az egész un. ellenzéki jelöltkiválasztási mizéria, mert rajta kívül senki labdába sem rúghat.
EZ A VADBAROM KARI-GERI TÉNYLEG EGY RENDKÍVÜL SZERÉNY EMBER, NEM ?!
Na, ebből lesz ősszel akkora buktája ennek a tehetségtelen, semmiféle önkontrollal nem rendelkező toprongynak, hogy a fal adja a másikat !!!!!
Úgy legyen !!!
Válaszolok
éva 2019-01-14 14:15:20
Én nem sok embert láttam tüntetni a ligetben! - ("hű, de jóóó")! Mi a fenét akar azzal a ronda, széles, macskaköves rossz emlékű úttal? A projekt fenomenális! Gyönyörű, előre haladott! Remélem, mi (Fidesz) folytatja tovább áldásos, hozzáértő, nagyszerű munkáját! HAJRÁ- OKOS, JÓ ÍZLÉSŰ MAGYAROK!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-14 11:47:25
Azt mondja ez a mutyizó, lusta, értékelhető tudás nélküli, csak hablatyoló képességű KARÓ GERÓ , hogy " fogjuk meg egymás kezét " !! Ez teljesen agyalágyult , szivacsos agyú hülye ?? Én fogdossam a koszos, szutykos, buzernyák, kocsog, susnyás, ligetes , drogos, piás , léhűtő paraziták MÁKONYOK kezét ???!! Ez a csont idióta , elmebeteg szándékosan akarja az embereket megfertőzni !! A betegségeket akarja szándékosan terjeszteni !!! Felháborító és ez bűntény,, megtesszük a szükséges igazság szolgáltatási intézkedéseket !! Petíciót fogalmazunk meg és AZONNALI VILLÁM CSŐDÜLETET ZAVARGÁSOKAT fogunk szervezni......országos szinten !!! És KARÓ GERÓT elzavarjuk a szemét dombra, TRÁGYAKIRÁLYNŐ polgármester ll. szekér tologatójával együtt !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?