Blogolj!

Egyre mélyebben a tüntetők


Na nem úgy… Úgy tudni, hogy a legújabb célpontjuk a metró lesz, amit egészen sajátos módon el akarnak foglalni.

Azt írja az igazmondó „Blikkújság”, hogy a demonstrálók most nekimennek a metrónak. Úgy elfoglalják, mint a szél. Nem az a szél, amelyik beszél, mert az eleve Szél. A tervnek biztosan örülnek a BKK-nál, mert azt jelentették be a Földalatti Mozgalom Facebook esemény oldalán, hogy 

„Első akciónk, hogy január 18.-án pénteken az utazás feltételeit betartva elfoglaljuk az M2-es metró szerelvényeit, ami a Déli pályaudvar és az Örs Vezér tere között közlekedik.”

Óriási!

Ez ugye azt jelenti, hogy vesznek jegyet, vagy van bérletük és metrózgatnak egyet. Az egy órás időtartam azt jelenti, hogy a Déli és az Örs között mennek két menetet. 

Forradalmi.

No, nem a megmozdulás, hanem az ötlet. 

Mondjuk nem tudom menniyre lehet komolyan venni az eseményt, hiszen a szervezői a „Dicktaturha” és a „Dickta2rha”  fedőnevű oldalak.

Turha… Értem. Ez is egy mélység. 

Az sem teljesen világos, hogy a szabályos metrózással miként lehet megbénítani Budapestet, de mindenképpen újszerű ötlet. Jöhetnek a HÉV-ek, a villamosok, a buszok, esetleg a fogaskerekű és a sikló is. A BKK-nál már tényleg dörzsölik a tenyerűket. Bevételmaximalizálás következik. Komolytalan anarchisták támogatják a közösségi közlekedést. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67569/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-14 12:15:07
Éppen ez az un. ellenzék által "feltalált", idióta, vértelen, mondvacsinált ötlet bizonyítja tisztán és világosan, hogy ezek a gittegyletek (mert pártoknak azért nem mondanám), és a csőagyú vezetőik mennyire alkalmatlanok bármire a világon.
Ezekre a csirkéink etetését sem szabad rábízni, nemhogy egy ország vezetését !!!
Egyáltalán nem véletlen, hogy ők is, és a gittegyleteik is pont azon a helyen tartózkodnak a magyar politikai porondon, ahol ma éppen vannak >>>>>>> a bányászbéka valaga alatt két ásónyommal.
Ám vigasztalja őket az a biztos tudat, hogy vezet innen még tovább is, az általuk elképzelt út >>>>>> lejjebb !!!
Válaszolok
margit 2019-01-13 22:09:57
OlvasvaKata hozzászólását, jó hogy nem az Atv facebook oldalán írta, mert egyből letiltották volna. Ugyanis engem éppen ezért tiltottak le. Rácuppantak az ellenzéki kommentelők és minden féle ocsmánysággal árasztottak el. Persze nekik lehet mások szabad mozgását korlátozni, uszítani, mások anyját szidni,kül honinak nevezni, másokról feltételezett híreket terjeszteni stb. Hogyan lehetne az ellenzéki uszíiásokat nemcenzúrázo facebookot felelősségre vonni, hogy az emberek szólás szabadságát korlátozza, másokét nem. Egyesek véleményt nyilváníthatnak, mások nem vagyis diszkriminálnak, Nem lehet őket bíróságra vinni jó nagy kártérítést a nyakukba zúdítani, mert megérdemelnék Európa szerte egyszerre kellene pert indítani, hogy ne legyen ekkora arcuk Írjatok, ha tudtok ellenük valami jó megoldást.
Válaszolok
éva 2019-01-13 22:02:55
Amilyen vértelen, csekélyke ötleteik vannak, az "ajtóval" fognak csinálni valamit. Utánozva a M3-as METRÓ - balhéját. Szerintem rendőröket kellene riadóztatni a megállókhoz. Mélységesen elítélem ezeket a béka alatti (nyomdafestéket nem tűrő) mocskokat!
Válaszolok
kata 2019-01-13 20:46:19
Remélem,a péntek estére megfáradt utasok is méltányolni fogják ennek a szedett-vedett bagázsnak az ötleteit.
Ne csodálkozzanak,ha az utasok részéről esetleg egy-két eltévedt pofon is csattan azon a beképzelt pofájukon.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?