Blogolj!

Végre lehet megint nácizni!


Na most álljunk meg egy polgári szóra! De nagyon gyorsan! Egy náci is nagyon sok, de Magyarországon semmivel sincs több szélsőjobboldali barom, mint Európa többi országában. Sőt.

Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa fejére Dávid-csillagot rajzolt valami ökör.

Elítélendő.

Bevallom, nem tudtam, hogy Vámos Miklós zsidó-e, vagy sem, ennek mondjuk az lehet az oka, hogy nem érdekel. Szerintem ő sem tudja rólam, hogy római katolikus vagyok. Őt sem érdekli. Vámos Miklós Apák könyve című regényét olvastam, ami a Stern- majd a Csillag-családról szól. Jó könyv! A Stern- majd Csillag-család zsidó volt. Azt hiszem. Mindenkitől elnézést kérek, de Koncz Zsuzsa pályáját nem követem. Egyáltalán nem foglalkoztat… Nem az én stílusom. De nem érdekel a származása vagy a vallása. 

Az, aki összefirkálta őket Dávid-csillaggal, az egy idióta barom. 

Teszem hozzá Dömsödi Gábor is az. Hogy jön ő ide? Úgy, hogy az ATV-ben osztotta az észt ebben a témában. Őt érdekli, hogy ki a zsidó és ki nem. Arról is beszélt, attól hogy valaki miniszterelnök még hülye is lehet. Aztán az is szóba került a műsorban, hogy ma Magyarországon a Fidesz a szélsőjobb. Vagyis a náci. 

Dömsödi legalább akkora barom, mint aki Dávid-csillagot rajzolt Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa képes felére. Amolyan igazi idióta. A firkáló megteremtette a nácizás lehetőségét, Dömsödi meg élt vele. Kiegészítik egymást. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67357/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Lőrinc 2019-01-10 18:21:52
Azokkal, akik jeleket rajzolnak arcokra, mint jelen esetben, valami nincs rendben. Gyávaságnak tekintem, mert védtelen embereket támadnak meg.Vámos Miklós igazán nem érdemli meg. Konc Zsuzsa az oka mindennek, mert Ő is gyáva módon bántotta meg a Magyarokat és a Magyar nyelvet, egy kijelentésében, gyáván gyalázkodva.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-10 11:13:31
Sietek leszögezni, hogy értelmes embert sem korábban, sem most egyáltalán nem érdekli, hogy ki milyen származású, engem se !!!
A többieknek pedig csak figyelmébe szeretném ajánlom az alábbi idézetet:
• "Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom, csak a szemtelen, és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó."
(Márai Sándor)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?