Blogolj!

Őrület a német munkahelyeken a harmadik nem miatt


Az hagyján, hogy már nem mindenki férfi, vagy nő, de vannak mindenféle egyebek is. Óriási teher lesz ez a német cégeknek.

Nem is tudták elképzelni a németek, hogy milyen hatása lesz annak, ha valóban bevezetik a harmadik nemet. Január 1. óta van náluk, nő, férfi és imár „divers” is, ami miatt a német cégek is komoly fejvakarásra kényszerülnek. Itt vannak mindjárt az álláshirdetések, amelyekben az új törvénynek megfelelően tiszteletben kell tartani a sokszínűséget. Például, ha valaki titkárnőt keres, akkor a felhívásban nem kötheti, hogy hölgyet keres, mert ugyanúgy alkalmasnak vélik az állás betöltésére a diverseket is. 

A németeknél is van már harmadik nem!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Ez van... Nehéz erre mit mondani. A németeknél immár nemcsak nők és férfiak vannak, hanem „diversek" is. Nézzük a hírt magát: Jóváhagyta a német szövetségi parlament azt a jogszabályt, amelynek értelmében ezentúl a születési anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű "divers" kifejezés is használható lehet.

Sőt!

A megszokott jelölések, vagy a „m”, mint férfi és a „w”, mint nő, valamint a „d”, vagyis divers mellett az „a” (anders), mint egyéb továbbá az „x” és az „i”, ami az interszexuálist jelenti. Ez azzal is jár, hogy megszűnik a hölgyeim és uraim megszólítás a cégeknél. Változnak az öltözködési szabályok, mert mostantól egy elvileg férfi mehet női ruhában és fordítva. Aztán építeni kell külön mosdókat a „d, a, x, i”-kategóriába tartozóknak és ugyanez igaz a munkahelyi edzőtermekre is, ahol öltözőt kell biztosítani. 

Őrület!

Talán menjünk vissza az alapokhoz: 

…az Isten képmására teremtette őt, férfinek és nőnek…

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67326/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Zolika 2019-01-09 19:48:31
Mindenki odamegy ahová akar.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-09 18:01:30
Hát, ott sem a szomszéd a hülye, az biztos !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-01-09 13:03:35
Tanulmányozni kellene , hogy a német emberek miért lettek agyalágyultak ? Külső kényszer hatására vagy netalán az emberiség agyilag már képtelen fejlődni és ilyenné válik ? Borzasztó kilátások várnak az emberiségre !!
Válaszolok
Lőrinc 2019-01-09 11:27:55
Ezennel értesítem a német hatóságokat, hogy az év folyamán látogatást teszek Németországban, és a nemtelenségem következtében a "daxi"-t bővítsék ki még egy kategóriával, hogy én is megtaláljam a nekem megfelelő WC-t. Indoklás: nyolcvan kétéves koromnál fogva már nemtelen vagyok, se fiú se lány, más sem vagyok,és interszexuális sem, pedig de jó lenne még élni vagy huszonöt évet ebben a kategóriában(hi!). Aztán még itt van ez a meghatározhatatlan nyugat európai politikai álláspont, na meg a fejlődő prosztatám is. Szeretnék emigránsmentes nyugodt húgyhólyag ürítést végezni. Jogom van hozzá , hiszen EUROPÉNER vagyok(Még?).-Nem???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?