Blogolj!

Miniszterelnöki menza


Akkor mindenki megnyugodhat, felesleges is tovább tüntetni, kiderült mi a legnagyobb probléma 2019-ben.

Nem. Már nem a „rabszolgatörvény”, vagy éppen a közmédia a téma, hanem az, hogy menniybe került Orbán Viktor bablevese… Eddig is sejtettem, hogy ez a fenenagy tüntetősdi csak terelés, csak el kell takarni valamit, ami ennék sokkal nagyobb probléma és most ki is derült, hogy mi az igazán nagy baj ezen a 93 ezer négyzetkilométeren. Az, hogy Orbán Viktor füstölt csülkös bablevese, káposztás cvekedlivel 850 forintba kerül. 

Igazuk lehet. Ez valóban égbekiáltó botrány. Eleve, hogy jön a miniszterelnök ahhoz, hogy egyen? Ugye?! És ha már eszik, akkor miért nem falatozik valami sokkal drágábbat. Vagy sokkal olcsóbbat. Egyenesen miért nincs ingyen. Az elmúlt néhány mondatban fellelhető némi zavar, aminek az az oka, hogy nem tudom pontosan eldönteni, mi a baja az ellenzéknek. Az, hogy olcsó, vagy az, hogy pénzbe kerül. 

Mondjuk ez nem is fontos, mert olyannyira elárasztotta az ellenzéki médiát Orbán Viktor bablevese, hogy nemis lényeges mi az oka. Nem is derül ki. Mondjuk azt megszokhattuk, hogy a miniszterelnökkel kapcsolatban két probléma lehet: ha van rajta sapka, akkor az a baj, ha nincs, akkor meg az. 

De mit akarhatnak vajon Orbán Viktor bablevesével? Nyilván az is baj, hogy a Gundel főzi. Már bocsánat, de ki a túró főzzön a miniszterelnökségen? Tán Lévai Anikó? Félreértés ne essék a miniszterelnök neje nyilván kiválóan főz, de hát van annál fontosabb dolga is, minthogy munkaidőben főzzön a férjére, annak kollégáira és vendégeire. Meg amúgy sem szokás ez, hiszen az esztergájos neje sem szalad be a gyárba összeütni a férje bablevesét. 

Mindenesetre az ellenzékiségről sok mindent elmond, hogy Orbán Viktor bablevese uralni tudja a kommunikációt. Mert ugye az immár nyilvánvaló, hogy a túlóratörvényt nem olvasták el, ha megtették volna nem lennének tüntetések. Az étlapig terjed az olvasási és szövegértési képességük. Egyék meg, amit főztek… 

Amúgy meg, ha tényleg az a legnagyobb baj, hogy a miniszterelnök menüje 850 forintba kerül, akkor nyugodjon meg mindenki. Svájc hozzánk képest egy kutyafüle. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67335/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-09 20:56:25
Az SZDSZ megszellőztette, hogy a szociknál eget-verő a korrupció, és hatalmas {illetéktelen} kafetériát zsebelnek be! Ekkor szóba került, hogy legalább 500000-(ötszázezer) Ft. után fizessenek adót. Persze, hogy nem voltak hajlandók! Az alacsony béreket hó eleje helyett, hó közepén fizették, az ország a csőd szélén, és volt pofájuk több milliós fizetéseket pluszban felvenni! Az m2 TV csatornán megmutatták (éjjel), hogy hol, mennyiért vásárolnak!
Jobb ha nem pofáznak! - [ Magasból, szellőzőből permeteztetve s@runk rátok!]-
Válaszolok
Éva 2019-01-09 20:49:22
Esztergályos
Válaszolok
kata 2019-01-09 19:32:59
Szerencsétlen nyomorult bagázs!Minden megszólalással bizonyítják alkalmatlanságukat,aljasságukat!Nincs más
fontosabb dolog az országban,mint a Karmelita menza?Mindennel az irígységet,a rosszallást próbálják szítani
Orbán ellen,és végtelenül dühíti ezt a mocsok bandát,hogy nem sikerül.Jobban tennék,ha meghúznák magukat,
mert ahányszor csak megszólalnak,annál mélyebbre ássák magukat.A tényeket figyelmen kívül hagyva visítoz-
nak,mint a fába szorult féreg,és elfelejtik,hogy pontosan a ballibsi oldal az,akinek szemernyi joga nincs kritizálni a
kormányt,mivel mindketten bizonyítottak.Az egyik pozitív,a másik negatív előjellel.Szóval,hogy finoman és női-
esen fogalmazzak,ballibsi oldal kuss!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-09 17:43:55
Olvastam, hogy a DK nevezetű gittegylet két ásza, (varnyú fetrengő lacus és grétczy zsolt töhötöm kázmér, benő, jenő) bejelentette: olyan beadványt készítenek az Országgyűlés legközelebbi ülésére, melyben azt javasolják, hogy ugyanolyan áron lehessen ebédet kapni a kórházakban és az iskolákban is, mint a Miniszterelnökség ebédlőjében !!!
Na, akkor itt álljunk meg egy ásónyomra, mert az ökörség már megint az egekben jár !!!
Hülyegyerekek !!!
A kórházakban a betegek, valamint - a FIDESZ kormány jóvoltából - az iskolákban a tanuló gyerkőcök túlnyomó többsége, csaknem 700 ezer gyermek INGYEN ÉTKEZIK !!!!
Ahogyan mondani szokták, az már csak hab a tortán, hogy a Parlament étkezdéjében - ahová fent nevezett sz@rjankók általában éthordóval mennek a külön ebédért a családnak is - a menü még olcsóbb, mint az előbbi helyen !!!
Akkor miről mantyogtok, idióta balfácánok !
Mi más is lenne a háttérben, mint az, hogy a kommunisták, és a libsik jó szokásához híven ismét szemtelenül, aljas, mocskos módon hazudtok !!!!
Idevágó idézet:
(Nem tudtam kihagyni !!!!!!)

• Nem arról van szó, hogy a liberálisok tudatlanok. Arról van szó, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van.
Forrás: (Ronald Reagen)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?