Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Döbbenet: Lázár János felakasztásán poénkodik Ungár Péter portálja


Szögezzük le: ez semmiképpen sem akasztófahumor. Az LMP-s képviselő újságja Lázár János egykori kancelláriaminiszter, országgyűlési képviselő felköttetéséről (is) szavaztatja az olvasókat.

Fotó: MTI

A közéleti pokol legmélyebb bugyraiba szállt alá az Azonnali.hu, mely viccesnek szánt, de annál idiótább szavazásra hívja olvasóit annak kapcsán, hogy kedden nyilvánosságra hozták: Orbán Viktor miniszterelnök tartja csütörtökön az új esztendő első Kormányinfóját.

Az LMP-s országgyűlési képviselő, Ungár Péter tulajdonában működő internetes újság tréfával oldaná a politikai iszapbirkózást, de a parttalan poénkodásban átlépi a határt, amikor arról kérdezi közönségét, vajh' milyen bejelentéssel szolgál majd a kormányfő. Az ellenzéki portál ugyanis a net népe elé tárt opciók között említi a következőt:

„Felkötteti Lázárt, hogy az EPP-t (az Európai Néppártot – a szerk.) kellemetlen helyzetbe hozza.”

Itt és most szögezzük le: a politikában, a közéletben és a médiában helye, szerepe és létjogosultsága van a vitának, a küzdelemnek és a harcnak, de mégis létezik egy olyan szint, amely alá egész egyszerűen nem szabad süllyedni. Az emberéletekkel még a félrecsúszott poénok vonatkozásában is tilos szórakozni, hát még máshogy.

A köteles beszéd semmilyen körülmények között sem akasztófahumor!

A verbális erőszak ezzel együtt – sajnálatos módon – nem először jelenik meg a közbeszédben Lázár Jánossal kapcsolatban. Tavaly Márki-Zay Péter vizionált a képviselő erőszakos haláláról (aztán megtette ezt Orbán Viktor vonatkozásában is), később egy a hódmezővásárhelyi polgármester által összetrombitált Fidesz-ellenes tüntetésen kiabált „kötelet” a közönség a politikus nyakába.

Úgy tűnik, a magyar ellenzék annyira ötlettelen és tehetetlen, hogy az agresszión kívül nem lát más fegyvert. Na ja, ha még a humorhoz is tehetségtelen...

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67317/pics/lead_800x600.jpg
akasztás,Azonnali.hu,Hódmezővásárhely,Lázár János,lmp,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,Ungár Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-14 20:20:48
Ezeknek a s@r alakoknak vissza kellene állítani egy kis időre az Andrási út 60. alagsorát! Nagyon el kellene EGY KIS DIKTATÚRA! [Kezdem belátni, hogy még is csak jól csináltak valamit az ötvenes években!
Válaszolok
Bertalan 2019-01-12 22:01:25
Marci
Ez a megélhetési nyálmaradék, akit véletlenül a szél a politika közelébe fújt semmi értéket nem tud mutatni. Így a jövőről hasonló képpen vélekedő, agycsökevények között tudja kiélni a nagyon zaklatott gyermek korát. Sajnos többre soha nem fogja tudni vinni az életben. Rövidesen majd elfújja a szél, nem kell agódni e miatt! Ezt úgy hívják, hogy járulékos politikai veszteség!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-11 12:36:18
Meg tudja bárki is magyarázni, hogy amikor meglátom ezt a vadszamarat, akkor miért kezd el azonnal viszketni a tenyerem ?!
Költői kérdés volt !!!!
Válaszolok
Fekete 2019-01-10 15:42:18
na smidtmarika, most is büszke vagy a homár fiadra?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-10 11:24:34
Aztán miért nincs még feljelentve és elítélve ez a sz@rházi lázító ?!
Igen nagy igény volna már rá !!! (És persze a többi barom perbe fogására is !!!!)
Válaszolok
András 2019-01-09 16:59:46
Ez az ungár gyerek valószínüleg arra játszik, hogy börtönbe kerül, és és ott csicskaként meg lesz a mindennapi betevője.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?