Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Ellenzéki demokrácia: börtönbe velünk!


Ez van, ilyenek ezek. Aki a kormányról, vagy annak munkájáról pozitív hangnemben ír, az hazaáruló és bíróság elé kell állítani – írja egy momentumos „politikus”.

Buzinkay György bíróság elé állítaná a kormányról pozitívan írókat (Fotó: Facebook)

Most éppen Buzinkay György (kicsoda???) elnökségi tag szaladt neki a kormánypárti sajtónak és nekifutásból fenéken is billentett mindenkit, aki pozitívan mer írni, beszélni az ország vezetéséről.

Ugyanis Buzinkay (de tényleg ki ez az ember???) szerint, aki ezt teszi az nem más, mint a propagandagépezet tagja és ilyen formán hazaáruló, vagyis bíróság elé kell állítani, aztán meg jól be kell börtönözni.

(Magam, ha lehet, akkor valahol Bayer és Csúri kollégák környékén kérem az elhelyezésem, hiszen jó társaságban rohan az idő!)

Szóval ez lenne a Momentum demokráciája. Aki nincs velük, az húzzon a rács mögé. A cikk egyik tételmondata a következő: 

Egy újságíró pedig vagy független, vagy propagandista.

Tudtuk eddig is, csak kicsit másként. Magyarországon kétféle újságíró van: független, vagy fideszes. Se momentumos, se szoci, se liberális, se dk-s, se jobbikos nincs. Csak és kizárólag a fideszes és a független.

Füg-get-len!

Szóval Buzinkay (ő amúgy létező figura, vagy fikció?) bíróság elé rángatna minket, mert véleményünk van. Ami talán még önmagában nem is lenne baj, de nem Buzinkayival és bandájával ellentétes az álláspontunk. Mehetünk a bíróság elé, mi hazaárulók. Amúgy tudja valaki pontosan, hogy törvényileg mit értünk hazaárulás alatt? Én nem tudtam. Íme: 

258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,

c) háború idején vagy

d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével

követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Érdekes ez. Nézzük csak: a Momentum nem áll kapcsolatban külföldi szervezettel, vagy éppen kormánnyal, amellyel arra szövetkezik, hogy megdöntsék a törvényes rendet? Nem okozott Magyarországnak súlyos hátrányt, hogy a kizárólag rombolni tudó pártocska megfúrta a budapesti olimpia pályázatát? Szerintük ezek nem hazaárulások. Ellenben az, ha valakinek egyezik a véleménye a kormánnyal az igen. Azt bíróság elé kell állítani. Micsoda demokraták ezek!

Amúgy eddig nem nagyon lehetett hallani Buzinkayról (kiről???) sem. Persze ez csak akkor igaz, ha nem ő a „sehonnai bitang ember”. Gondolom ezért a mondatért is börtönbe velünk. Persze Buzinkay létező figura: itt lehet vele kommunikálni. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67123/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Leviathan 2019-01-04 16:43:23
Több mint 100 éve terjesztik a demokráciát! Élharcosaik voltak Lukács filosz, és teljes vörösterror vezérkar, aztán 45 után még voltak páran! Minden ami normális nemzeti és konvencionális ellenséget látnak, és úgy "normál vitatkoznak (szigorúan a demokrácia jegyében)", hol az kötél? Ahogy a vörösterror megalapozott , addig a fehér terror gazemberség! És ezek ilyenek több, mint 100 éve! Sajnos van az a pénz, ami ezeket "működteti" de, mint az előttem szóló írja, észt és főleg szívet venni nem lehet! Pláne emberséget! Ez mind genetika! Ezzel kiemelten bajuk napjainkban, és közel 100 éve ezeknek a barmoknak, a genetikával! Most is vesztésre állnak, de félő, hogy nagy áldozatot kell hoznunk! Arra gondolni sem merek, hogy az ilyen ceus hulladékok, és mozgatóik győzhetnek!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-04 14:13:26
Ha egy normál halandó (rohadt, tetű, FIDESZ-es provokátor) meglát egy ilyen cikket, és a hozzá mellékelt 1/2eszű barom fényképét, akkor automatikusan megindul az agya, (mert a jobboldali, FIDESZ bérenc már csak ilyen):
1./ Egyetértek a cikkíróval: ezek ilyenek, ez a suvernyák buzinyicski (vagy mi a nyavalya) meg még ilyenebb !!!
2./ Ez az ápolatlan külsejű görcs valószínűleg még csak kéjes álom sem volt, amikor volt ebben az országban egy rendszerváltás, és akkor elzavarták a hozzá hasonló marhák egy részét. Sajnos nem elég messzire !!!
3./ Ennek a tőrőlmetszett vadbaromnak senki meg ne próbálja elmagyarázni, hogy valójában mi is az a demokrácia, mert teljesen felesleges időtöltés lenne.
4./ Előbbire roppant egyszerű a magyarázat: PÉNZEN VENNI ÉSZT NEM LEHET !!!! (Ez sajnos Soros-bukta !!!!!)
5./ Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ez töklámpa a szívbéli jó haverját, a "DRÁGA BOLGÁR URAT" nyíltan az aljas provokátorok közé sorolja, ugyanis az az aljadék soha a büdös életben nem volt un. "független" újságíró !!!
6./ Ha már a törvény ilyen tisztán, és világosan körülírja a hazaárulás fogalmát, akkor magyarázza már el valaki, - ennek a baromnak a CEU-n, különórán is - hogy a "magyar?" Soros-csicska sz@rháziak miért nincsenek még a bíróságon, illetve a börtönben ?! Pedig - lássuk be - nagy igény volna már rá !!!!!
7./ Végül - és nem utolsó sorban - kommunikáljon ezzel az agyamenttel a beteg szamár !!!!
8./ Innen üzenem még ennek a töpörödött agyú buzinyicskinek:
" A tudás extrém esetekben lehet bűn, de te nyugodj meg, mert ez a téma téged nem érint !!!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?