Blogolj!

Ma minden ellenzéki a várban tüntetett! Mind a tizenegy!


Eleve hazug a kommunikáció, így aztán felesleges az egész tüntetősdi – annyian is mentek el rá.

V. Naszályi Márta, a Párbeszéd fővárosi képviselője Üdvözlet Miniszterelnök úr! címmel sajtótájékoztatót tart az I. kerületi Dísz tér és a Hunyadi János utca sarkán 2019. január 2-án. MTI/Balogh Zoltán

Nem tudni pontosan, hogy milyen sokan voltak a várban tartott megmozduláson, mert egyes források szerint nyolcan, de akad olyan lap is, amely tizenegy fanatikusról számolt be. Nem könnyű eldönteni, hogy a két kezünk sok, vagy kevés ahhoz, hogy megszámoljuk micsoda tömegeket mozgatott meg a Párbeszéd. 

Fogadjuk el a magasabb számot: tekintsünk úgy a mai giga tüntetésre, hogy tizenegy mindenre elszánt ellenzéki zarándokolt fel  a várba, mert elhitték, hogy Orbán Viktor odaköltözik. Mondjuk végülis igaz.

Amennyiben ugye a tanár az iskolában, a kézbesítő a postán, fűtő meg a kazánházban lakik.

Márpedig amennyire tudom viszonylag kevés ember van, aki a munkahelyén lakik. Esetünkben ugye erről van szó: a miniszterelnökség, vagyis a főnök munkahelye (irodája) költözik a várba. A mindenkori főnök. 

Tételezzük fel azt az egyáltalán nem várt esetet, amely szerint Gyurcsány Ferenc egyszer miniszterelnök lesz ebben a jobbra érdemes országban. Nos egy ilyen nemzeti sorscsapás esetén, a nemzeti elkúró is a várban blokkolna reggel nyolckor és ott is fejezné be délután négykor – persze csak akkor, ha nem vállal önként túlórát, mert ha megteszi, akkor akár tovább is maradhat a várban. 

Szóval tizenegyen tébálboltak, bocsánat tüntetgettek a várban. Ennyien nyalták be a Párbeszéd maszlagját, amely szerint Orbán Viktor és kedves családja életvitelszerűen beköltözik a várba. Mindenki tudja, hogy ez kérem egy ordas nagy hazugság, vagy másként fogalmazva egy hülyeség. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67078/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Sándor 2019-01-03 21:17:42
".....a vár mindenkié". Az igazán szép lenne. Én spec. a Mátyás templomot kérem. Na jó,ha az már foglalt,akkor a Hilton is megteszi. Megtudná valaki mondani,hogy ezek a toronyagyúak komolyan gondolják,amit képviselnek?
Válaszolok
margit 2019-01-03 18:49:04
Akinek nem tetszik itthon, vagy jobbat akar menjen ki a nyugati országokba a migránsok közé és majd különbséget fog tenni, hogy hol sz@r a helyzet. A sok süket ideológiától dagadó csürhe, aki a tényeket a valóságot nem látja a szemétől és a kimosott agyától.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-01-03 09:35:57
Ha jól értem az agyalágyultak kommunikációját, akkor ez lenne a kormányváltó többség !!!
Ne röhögtess Hermina, mert nyilall a hátam !!!!!
Nem baj, jön a hóvihar, hozzá a tizenöt fokos hideg, aztán ez a maradék tizenegy hülye is eltűnik a várból, meg a Kossuth térről is.
Kérem a következő kávét !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?